Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek'te Suriyeli ailelere gıda ve bataniye yardımı.

07.01.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri Vakfı (İHH) ile Siverek Yardımlaşma Derneğince Suriyeli ailelere gıda, soba ve bataniye yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Ramazan Baylan, yaptığı açıklamada,hayırseverlerden toplanan battaniye, soba ve gıda malzemelerini Suriyeli ailelere ulaştırdıklarını belirtti.

İmkanları çerçevesinde yardımların devam edeceğini ifade eden Baylan, "Mazlum aileleri bu halde görünce yüreğimiz parçalanıyor. Dileğimiz bir an önce savaşın sona ermesi ve ailelerin sıcak evlerine geri dönmesidir" dedi.

Viranşehir Belediyesi'nin çalışmaları

Viranşehir Belediye Başkanı Mehmet Burun, yeni yaptırılan çöp boşaltım istasyonunu inceledi.

Burun, yaptığı açıklamada, bir sorun haline gelen çöp alanı için Ceylanpınar Belediyesi ile ortak bir çalışma yaptıklarını belirtti.

Proje kapsamında iki ilçenin çöplerinin satın alınan arsaya döküleceğini ifade eden Burun, şunları kaydetti:

"Katı atık alanı, büyüyen ilçemize cevap veremez hale geldi. Biz de bu problemi sonlandırmak için çalışma başlattık. Şu an çalışmalarımız neticelenmiş durumda. Kısa zamanda yeni alana atıkları boşaltacağız. Boşaltım istasyonumuz tamamlandı. Şu an ki katı atık alanı da ilçemizin en büyük parkı haline gelecek. 90 dönümlük bir park olacak. Park için de çalışmalarımız sürüyor." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement