Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Yaz spor okulları açıldı.

30.06.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da yaz spor okulları törenle açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Gap Arena Spor Salonu'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, yaz spor okullarına 5-18 yaş grubu gençlerin ücretsiz başvurabildiğini söyledi.

Şuana kadar 2 bin 500 gencin yaz okullarına müracaatlarının alındığını ifade eden Yıldız, kayıtların halen devam ettiğini belirtti.

Yıldız, sporu bir yaşam biçimi haline getirebilmek için farklı projeleri hayata geçirmek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Spor kişinin ruhsal ve kişisel gelişimi açısından çok önemlidir. Amacımız sporu toplumumuzun vazgeçilmez tutkusu ve yaşam biçimi haline getirebilmektir. Bundan dolayı öncelikle çocuklarımıza ve gençlerimize sporu sevdirmek, onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, liderlik ve arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi ve güzeli takdir edebilen, saygılı, kendini kontrol edip, kurallara uyan, erdemli, elit sporcular olarak yetiştirmektir."

Siverek'teki içme suyu sıkıntısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek ilçesindeki su sıkıntısının çözümü için gereken adımların atıldığını söyledi.

Güvenç, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesinde bir tesiste muhtarlarla bir araya geldi. Siverek'te son günlerde yaşanan içme suyu sıkıntısı konusunda muhtarlarla bilgi alışverişinde bulunan Güvenç, sorunun çözümü için gereken adımları attıklarını söyledi.

Güvenç ve beraberindekiler ilçede yeni açılan içme suyu kuyusunda incelemelerde bulundu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement