Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Parkomat uygulaması genişledi.

07.08.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen parkomat uygulamasının genişleyeceği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOMER) toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya ulaşım ve trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası temsilcisi katıldı.

Kırıkçı, bir önceki toplantıda gündeme alınan konuları görüştüklerini belirterek, "Kamuoyu için önemli olan bazı caddelerde parkomat uygulamasına geçilmesi ile ilgili kararlar alındı. Bahçelievlerdeki 2, 4 ve 9'uncu caddeler, eski valilik, SGK ile Ticaret ve Sanayi Odasının önü, Şehitlik Caddesi, İpekyol Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve Abide Kavşağı'na kadar bu uygulamayı başlatacağız. Parkomat uygulamaları daha çok Büyükşehir Belediyesi açısından gelirden çok bu bölgelerdeki yoğun parkları önlemek ve disipline etmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek içindir" dedi.

Kırıkçı, toplu taşıma ücretlerinde ise şuan için fiyat artışının söz konusu olmadığını belirtti.

Seyyar havuzda serinliyorlar

Türkiyenin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da, çocuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan seyyar havuzlarda serinliyorlar.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan 3 seyyar havuz kentin farklı bölgelerinde özellikle okul bahçelerine kurularak insanlara yüzme imkanı sağlanıyor.

TOKİ Gençlik Merkezi bahçesinde kurulan seyyar yüzme havuzundan tüm vatandaşlar kullanabilirken, Yenice Kız İmam Hatip Lisesi ve Ahmet Yesevi Kadın Destek Merkezi'nde kurulan seyyar yüzme havuzundan ise sadece kadınlar faydalanıyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement