Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

17.02.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Makamında gazetecileri kabul eden Yılmaz, göreve geldikleri günden itibaren ilçeyi geliştirmek adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Sosyal belediyecilik adına ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ulaştırmaya çalıştıklarını aktaran Yılmaz, üniversiteliler başta olmak üzere çok sayıda öğrenciye eğitim desteği sunduklarını ifade etti.

İnsan odaklı hizmet sunmayı amaç edindiklerini anlatan Yılmaz, "Son beş ayda 2 bin 180 üniversite öğrencisine nakit yardımı yaptık. İlçemizde ekonomik durumu yetersiz 53 aileye çeşitli yardımlarda bulunduk. Bunun yanı sıra ülkelerindeki iç savaştan dolayı ilçemize sığınan Suriyelilere de yardım ulaştırmaya devam ediyoruz" dedi.

Dereceye giren öğrencilere ödül

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, okullar arası hentbol müsabakasında dereceye giren öğrencileri kabul etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Citer,çocukları başarılarından dolayı tebrik etti.

Citer, öğrencilerle gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz Şanlıurfa'daki hentbol turnuvasında önemli başarılar elde etti. Bizler öğrencilerimizin bu başarısı ile gurur duyuyoruz. Bu başarı okul yönetimi, öğrenci ve öğrenci velilerinin ortak bir başarısıdır. Hentbol bölge turnuvasına katılmaya hak kazanan Minik Kızlar Hentbol Takımının Viranşehir'i en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Viranşehir Kaymakamlığı olarak bizlerde elimizden gelen desteği sağlayacağız."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır, müsabakalarda Viranşehir'in minik kızlar kategorisinde il birincisi, yıldız erkekler kategorisinde il ikincisi, minik erkekler kategorisinde ise il üçüncüsü olduklarını duyurdu.

Cilter, görüşmenin ardından öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement