Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Sevdalıları Fotoğrafçılar Derneği kuruldu.

15.05.2015 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Sevdalıları Fotoğrafçılar Derneği kuruldu.

Cudi Paşa Konağında düzenlenen toplantıda bir araya gelen fotoğrafçılar, dernek çatısı altında toplandı.

Dernek başkanı seçilen Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş yaptığı açıklamada fotoğraf seven herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Dernek çalışmalarıyla bölgedeki tarihi alanları tanıtacaklarını belirten Karakaş, " Kurulan bu dernek aracılığıyla, fotoğraf meraklılarının da katılımıyla Siverek'in görsel tarihine katkıda bulunacağız. İlçe için görsel bir hafıza oluşturmak istiyoruz. Gelecek yıllarda Siverek'ine değerli bir görsel arşiv oluşturmak amacıyla en yakın zamanda hazırlanacak. Siverek Sevdalıları Fotoğrafçılık Derneği web sayfası yoluyla, yeni fotoğraf meraklıları derneğe ve dernek fotoğraf çalışmalarına ulaşabilecek" dedi.

-Kadın kültür merkezi için protokol

Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi arasında kadın kültür merkezi protokolü imzalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali İzzettin Küçük ile Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından protokol imzalandı. Küçük, imza törenin ardından yaptığı açıklamada kadın kültür merkezlerinin kadınlara ulaşmada önemli bir rol üstlendiğini belirterek bu sayede kadınlarla pek çok proje gerçekleştirebildikleri söyledi.

Demirkol ise belediye olarak kadınların aile hayatında, huzurlu olmasını ve sosyal hayata katılımını her zaman hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement