Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Belediyesi, yapacağı yeni parkta görme engelli vatandaşlar için de yürüyüş parkuru oluşturacak.

01.07.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Belediyesi, yapacağı yeni parkta görme engelli vatandaşlar için de yürüyüş parkuru oluşturacak.

Belediye Başkanı Emrullah Cin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki yeşil alan çalışmalarına önem verdiklerini belirterek Yenişehir Mahallesi'ne yeni bir park yapacaklarını söyledi.

Parkta özellikle engelli vatandaşlara hizmet vermeyi planlandıklarını ifade eden Cin, bu kapsamda engelliler için yürüyüş parkuru yapacaklarını kaydetti.

Cin, ilçede 4 yılda 60'dan fazla park ve yeşil alan oluşturduklarını dile getirerek "İlçe halkının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yapmayı planladığımız parkta oyun grupları, bisiklet yolu, fitnes aletleri, çocuk oyun grupları, süs havuzları, kamelyalar yer alacak" dedi.

Zabıtalar kıraathaneleri denetledi

Siverek'te zabıta ekipleri ilçedeki kıraathanelerde hijyen ve sağlık denetimi yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan dolayısıyla ilçe genelindeki denetimleri artırdıklarını söyledi.

Özellikle sağlık ve hijyen şartlarını kontrol ettiklerini aktaran Baydilli, kurallara uymayanlar hakkında işlem yapacaklarını vurguladı.

Amaçlarının vatandaşın daha iyi hizmet almasını sağlamak olduğunu anlatan Baydilli, "Ruhsat kontrolü yapıyoruz, sigara yasağına uyumu denetliyoruz, eski ve sağlıksız oyun kağıtlarını kullananları uyarıyoruz. Ramazan vesilesiyle denetimlerimizin devam ettiği gibi ramazan sonrası da denetimlerimize aralıksız devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın hizmet aldığı yerlerin yasal şartlara uymasıdır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement