Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri uygulama yaptıkları camiyi boyadı.

20.11.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri uygulama yaptıkları camiyi boyadı.

Viranşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Bilen, yaptığı açıklamada, öğrencilerin örnek bir çalışma sergilediklerini belirterek, çok mutlu olduğunu söyledi.

Okul Aile Birliğinin destekleriyle boyanan okul için katkı sunanlara teşekkür eden Bilen, kendilerine destek verilmesi halinde caminin eskimiş halılarını da değiştirilmeyi planladıkları aktardı.

- Siverek'te toplantı

Siverek Kaymakamı Vural Karagül, meskenlerdeki elektrik sayaçlarının dışarıya çıkarılması nedeniyle son günlerde DEDAŞ ile vatandaşlar arasında yaşanan sorunların çözümü için mahalle muhtarları ve DEDAŞ yetkilileriyle toplantı düzenledi.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantıda, taraflar arasında yaşanan sıkıntının çözümü ele alındı.

Kaymakam Karagül, toplantının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaylarda siyasi rant sağlamaya çalışanların olduğunu, buna da izin vermeyeceklerini söyledi.

Sorunların konuşarak çözüleceğini belirten Karagül, "Muhtarlarımız ve DEDAŞ yetkilileriyle 4 saat süren toplantının ardından aksaklıklar giderildikten sonra sayaçların dışarı çıkarılması konusunda fikir birliğine varıldı. Bu konuda muhtarlarımız ve tüm vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekiyor" dedi.

Siverek Muhtarlar Derneği Başkanı Şeyhmus Çelik ise yapılan toplantıda eksik trafolar ve diğer hizmetlerin tamamlanması, enerji kesintilerinin önlenmesinin ardından sayaçların direkler bağlanabileceği konusunda fikir birliğine ulaştıklarını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement