Şanlıurfa Dicle Edaş'ta Bayramlaşma Erken Başladı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Dicle Edaş'ta Bayramlaşma Erken Başladı

Şanlıurfa Dicle Edaş\'ta Bayramlaşma Erken Başladı

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, İl Müdürlüğü’ndeki çalışanlara çikolata dağıtarak, bayramlarını kutladı.

15.07.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, İl Müdürlüğü'ndeki çalışanlara çikolata dağıtarak, bayramlarını kutladı.

Çalışanları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutlayan Dicle EDAŞ Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, bayramın toplumda çok özel bir yeri olduğunu ifade etti. Demirbağ, "Bayramlar, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik duygularının yeşermesine ve pekişmesine imkan sağlayan çok özel günlerdir. Bayramların, milli ve dini duyguların, inanışların pekişmesi, taze ve canlı tutulması fonksiyonu yanında, toplumun birlik ve beraberliğini sağlamada ve bunun bireylerin bilincinde yer etmesinde de büyük önemi vardır. Bayramın dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm Şanlıurfalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar; insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim" dedi.

DEDAŞ çalışanları ise, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Dicle Edaş'ta Bayramlaşma Erken Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çiftçi: Haram olsun hakkımız cebimizde çocuklarımıza bayramlık alacak para yok elbet secim gelir gün olur devran döner kim bu zülme dur diyecek elbet birileri çıkar 1 1 Yanıtla

Advertisement