'Namus Meselesi' Diye Karısını Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Vurdu! - Son Dakika
Güncel

'Namus Meselesi' Diye Karısını Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Vurdu!

\'Namus Meselesi\' Diye Karısını Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Vurdu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 35 yaşındaki eşini pompalı tüfekle vurup öldüren Ahmet Korkmaz, cinayeti namus meselesi yüzünden işlediğini söyledi.

07.03.2015 02:11  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın cinayetlerinin ardı arkası ne yazık ki kesilmiyor; acı haber bu kez de Şanlıurfa'dan geldi. Siverek ilçesinde yaşayan Ahmet Kormaz, eşi Ceylan Korkmaz'ı sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdü. Eşini 'namus meselesi' için öldürdüğünü söyleyen Ahmet Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı.

ÇOCUKLARINI OKULDAN ALMAYA GİTMİŞTİ, KOCASI YOLDA SALDIRDI

Hayriye Mahallesi'nde yaşayan 35 yaşındaki Ceylan Korkmaz, iddiaya göre dün çocuklarını almak için okula gittiği sırada eşi Ahmet Korkmaz'ın pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet ettiği Ceylan Korkmaz ağır yaralandı.

HASTANE YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülen Ceylan Korkmaz, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa'ya sevk edildi. Ceylan Korkmaz, Şanlıurfa'ya götürülürken yolda hayatını kaybetti.

CİNAYETİ 'NAMUS MESELESİ' YÜZÜNDEN İŞLEMİŞ

Ceylan Korkmaz'ın cesedi otopsi için morga konulurken, cinayetle ilgili çalışma başlatan polis, eş Ahmet Korkmaz, Sezer Korkmaz, Nevzat Korkmaz, Tahsin Korkmaz ve Polat K.'yı gözaltına aldı. Emniyette sorgulanan şüphelilerden Ahmet Korkmaz'ın ifadesinde cinayeti 'namus meselesi' yüzünden işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet Korkmaz, Sezer Korkmaz, Nevzat Korkmaz ve Tahsin Korkmaz tutuklanarak cezaevine konulurken, Polat K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Namus Meselesi' Diye Karısını Sokak Ortasında Pompalı Tüfekle Vurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ahmet : Namus namustur türkü kürdü olmaz kadın dediğin namuslu olur beyler 17 2 Yanıtla
  • Urfali: Gulme komsuna gelir basina demisler Allah kimseyi ne namusla nede açlikla sinamasin 11 0 Yanıtla
  • Karacadağ: Şerefsizlik yapmayın sizin namusunuz varsa yorum yapmayın 3 3 Yanıtla
  • hewar: bunun turku kurdu yok namus heyerde namustur sözu kurtlerdır yada turklerdın demeyin bakın yaklaşık 1 aydır yakılmış diri diri gömulnuş cesetler bulunuyor batı olsun duğu olsun benim canım yanıyor kim ne derse desin 5 1 Yanıtla
  • realite: Medyaya bu tür haberleri yasaklasinlar bakin hemen biter bunlar bu neyya insanların psikolojisi bozuldu bu cinayet haberlerinden 3 1 Yanıtla
  • metin: Adana damı olmuş 2 0 Yanıtla
  • Halil: Allah aşkına siz neyin peşindesiniz 0 2 Yanıtla
  • metin: müslümanmüslümanıöldürmez 2 0 Yanıtla
  • remzi: BOZOKLU HALUK Sen ne diyonla fazla dışarıda dolaşma havadaki nem seni boğar. 1 0 Yanıtla
  • metin1: Ne diyeyim gurban. Biktim valla 0 0 Yanıtla

Advertisement