Şanlıurfaspor-Adanaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor-Adanaspor Soyunma Odaları

Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ, kaybettikleri için üzgün olduklarını söylerken, Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş ise 3 puanı kazanan oyuncularını kutladı.

20.04.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ, kaybettikleri için üzgün olduklarını söylerken, Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş ise 3 puanı kazanan oyuncularını kutladı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, çok kazanmak istedikleri karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, "Bugün çok kazanmak istediğimiz bir maçı kaybettik. Lig sonunda hedefi olmayan bir takımı motive etmek güç ve zordur. Geçen hafta Ankaraspor'u yenerek puanımızı 44 yaparak ligde kalmayı garantiledik. Bu günkü maçta hedef olmadığı için futbolcularım iyi motive olamadılar. Taraftarlarımızın karşısında Adana'yı yenmek istedik ona göre hazırlık yaptık ama bir türlü galibiyeti alamadık Adana'yı tebrik ediyorum" dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Ligde büyük bir çaba ile kalma onur mücadelemiz vardı. 17 hafta final oynamak ve kazanmak zorunda olmak bir takım için zor olsa gerek ve biz bunu maalesef 17 hafta kaybetmeme adına verdiğimiz bir mücadele verdik. Zor günler yaşayarak biz bize yaşadık. Çok saldırı ve hakaretler gördük. Bir aile olarak bunun üstesinden geldik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu gün bunları söylüyor olmak ve Adanaspor'umuzun ligde kalışını kutluyor olmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor-Adanaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement