Şanlıurfaspor'dan Başkan Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor'dan Başkan Ekinci'ye Ziyaret

Şanlıurfaspor\'dan Başkan Ekinci\'ye Ziyaret

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

31.10.2014 15:53  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor'a verdiği desteklerle kamuoyundan takdir toplamaya devam edene Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin bugünkü ziyaretçileri Şanlıurfaspor Kulüp yöneticileriydi. Ziyarette Başkan Şimşek'in yanı sıra 2. Başkan Aslan Akyürek, Mehmet Çavuş, Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Bağıban ve Süleyman Aksu yer aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin çok iyi bir Şanlıurfaspor'lu olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yanında getirdiği 63 Numaralı ve isminin yazılı olduğu formayı Başkan Ekinci'ye hediye etti.

Başkan Ekinci'ye bugüne kadar kulübe vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Şimşek, "Kendisi ile ne kadar gurur duysak azdır. Başkanımız kulübe en fazla destek veren Urfalıların başında gelmektedir. İnşallah bu tür davranışlar tüm belediye başkanlarına ve iş adamlarına örnek olur" dedi.

Yarın oynanacak olan maça geleceğini ve Şanlıurfaspor'a destek vereceğini ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, "Şanlıurfaspor'un başarısı bizi mutlu ediyor. İnşallah sezon sonuna kadar böyle devam eder ve beklediğimiz şampiyonluğa ulaşırız" dedi.

Çok iyi bir Şanlıurfaspor'lu olduğu bilinen Başkan Ekinci, Şanlıurfaspor'u sürekli takip eden Belediye Başkanları arasında yer alıyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekinci, Şanlıurfaspor kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor'dan Başkan Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement