Şanlıurfaspor'dan Saygı Duruşu - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'dan Saygı Duruşu

Şanlıurfaspor\'dan Saygı Duruşu

Şanlıurfaspor, bu sabah yaptığı antrenman öncesinde Suruç’ta hayatını kaybedenler vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu.

22.07.2015 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor, bu sabah yaptığı antrenman öncesinde Suruç'ta hayatını kaybedenler vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu.

Sarı-yeşilli futbolcular, sabah yaptığı antrenman öncesi toplu halde saygı duruşunda bulunarak geçtiğimiz gün Suruç'ta hayatını kaybedenleri andı. Sahanın ortasında kenetlenen teknik heyet ve futbolcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra antrenmana başladı.

Teknik direktör Engin Korukır, Suruç'ta yaşanan vahşeti kınadıklarını belirtirken, "Orada 32 tane vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu ülkede bu tür olayların yaşanmamasını istiyoruz. Biz de memleketimizde yaşanan bu olayı kınamak için böyle bir saygı duruşunda bulunduk. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı insanımıza ise acil şifalar diliyorum" dedi.

1 Temmuz'dan bu yana sezon başı hazırlıklarına devam eden sarı-yeşilliler, sabah yaptığı antrenmanda fizik ve kondisyona dayalı çalışmalar gerçekleştirdi. Şanlıurfaspor daha sonra ise antrenmanın ikinci bölümde çift kale maç yaptı. Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda futbolcuların istekli oluşu dikkat çekti.

Öte yandan sabah yapılan antrenmanı, yeni yönetim kurulundan Muhammed Kerem Şimşek, İbrahim Demirkan ve Abdulkadir Badıllı'da Bolu'ya gelerek izledi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'dan Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement