Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Bağıban - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Bağıban

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kulüp Başkanının açıklaması Takımın antrenmanından detaylar Kulüp başkanının antrenmanı izlemesi PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, "Biz bir Şanlıurfalı olarak takımımızı bir noktaya getirmeye çalışacağız." dedi.

15.07.2016 14:04

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kulüp Başkanının açıklaması

Takımın antrenmanından detaylar

Kulüp başkanının antrenmanı izlemesi

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, "Biz bir Şanlıurfalı olarak takımımızı bir noktaya getirmeye çalışacağız." dedi.

Bağıban, yeni sezon hazırlıklarını D-100 Karayolunun Bolu Dağı kesiminde bulunan Koru Otelde sürdüren Şanlıurfaspor'u ziyaret ederek çalışmalarını inceledi.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bağıban, çok zor bir lige başlayacaklarını ifade ederek, "Ligde yukarıdan gelen takımlar da var. Onlarla ciddi bir noktada yarışa gireceğiz. Biz de yeni bir yapılanmaya girdik. Sezona yeni bir yönetim kurulu ile başlıyoruz. Kısmet oldu Şanlıurfa'yı kaldırabilecek pozisyona geldim. Başkanlık seçimi oldu. Birlik ve beraberlik içinde takım halinde bir yönetim kurduk. İnşallah hep beraber takımımızı bir yerlere götürmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Bağıban, yeni sezon öncesinde takıma toplam 18 transfer yapacaklarını belirterek, "Zaten birçoğunu yaptık. Şu anda kamptalar. Görüşmeye gelen futbolcu arkadaşlarımız var. Yurtdışından 2 tane oyuncu gelecek onlarla yüz yüze görüşeceğiz. Antrenmana da aldıktan sonra kararımızı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vereceğiz." dedi.

Şanlıurfa'nın da bu saatten sonra güzel bir noktaya gelmesini ve gerçek bir kulüp olmasını hedeflediklerini anlatan Bağıban, şehirdeki herkesin bu noktada arkalarında olduğunu ifade etti.

"Biz bir Şanlıurfalı olarak takımımızı bir noktaya getirmeye çalışacağız." diyen Bağıban, şunları söyledi:

"Şu anda takım kadrosunda bulunan tüm futbolcularımız önceden bu ligde oynamış deneyimli usta arkadaşlarımız. Onlarla inşallah güzel şeyler yapacağız diye düşünüyorum. Bu sezonda başarılı olmak için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Bağıban
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Bağıban - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement