Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü'nün Başarısı - Son Dakika
Yerel

Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü'nün Başarısı

Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü sporcularının Sakarya Güreş Şampiyonası’nda 7 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde ettiği bildirildi.

16.12.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü sporcularının Sakarya Güreş Şampiyonası'nda 7 birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük elde ettiği bildirildi.

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, yaptığı açıklamada, alınan sonuçlarla şampiyonada en çok madalya kazana takım olduklarını söyledi.

Sapancalı güreşçilerin geçmişte büyük başarılar kazandığını hatırlatan Yılmazer, belediye olarak tüm spor dallarının kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

Yılmazer, Sapanca'da güreşe yetenekli sporcuların olduğunu vurgulayarak "Bizlere düşen görev alt yapıya önem vererek, yetenekli gençleri yetiştirmek ve Türk güreşine yeni yıldızlar kazandırmaktır. Çünkü biz sporun tüm branşlarında olduğu gibi güreşte de başarının alt yapıya önem vererek geleceğine inanıyoruz. Sakarya Şampiyonası'nda üstün bir performans gösteren sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyorum" diye konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sapanca Belediyesi Güreş Kulübü'nün Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement