Sapanca Belediyesi Türk Müziği Korosu Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika
Yerel

Sapanca Belediyesi Türk Müziği Korosu Çalışmalarını Hızlandırdı

Sapanca Belediyesi Türk Müziği Korosu Çalışmalarını Hızlandırdı

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Kırkpınar Kültür Merkezi’ nde açılan Türk Müziği Koro Kursu büyük ilgi görüyor.

10.02.2015 12:40

Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Kırkpınar Kültür Merkezi' nde açılan Türk Müziği Koro Kursu büyük ilgi görüyor. Haftada 2 gün, üçer saat olmak üzere Türk Müziği uzmanı ve orkestra şefi Ali Ökdem yönetiminde en yakın zamanda bir konser vermek üzere çalışmalarını sürdüren müzikseverler, Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılmış olan bu kurs için Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer' e büyük bir teşekkür borçlu olduklarını belirttiler.

Ağırlıklı olarak iki makam temeline göre bestelenmiş şarkı ve türkü formundaki 25 esere zevkle çalıştıklarını belirten müzik meraklıları, bir olumsuzluk doğmazsa mayıs ayı gibi verecekleri konserle, hem Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü' nü hem de bu müdürlüğün kültürel hamlelerini çok güzel bir verime kavuşturacaklarını açıkladılar.Türk Müziği Koro çalışmaları sayesinde Sapanca' da ilk defa hem de Sapanca Belediyesi adına bir müzik topluluğu halka sunulacak. Türk Müziği Koro çalışmaları konusunda bir açıklama yapan Sapanca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cemal Karaağaç, "Kültürel hizmetlerde de öncü bir ilçe belediyesi olmak için her imkanı halkımıza sağlayan Belediye Başkanımız Dr.Aydın Yılmazer, kültürel konulardaki vizyonunu halkımıza sunmaktadır. Belediye Başkanımız, hiçbir ön yargı gözetmeden halkımızdan gelebilecek her kültürel öneriye büyük bir önem atfetmektedir. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü' müz de Belediye Başkanımız' ın kültürel yaklaşımlarını, halkımızdan gelen taleplerle buluşturmayı sürdürecektir. Kırkpınar Kültür Merkezi' nde sürdürdüğümüz buna benzer faaliyetleri, çok yakın bir zamanda Bilgi Kültür Evleri' mizde de yaygınlaştırarak ilçemizin hakkı olan ve uzun zamandır özlenen kültürel sinerjiyi hayata geçireceğiz."diyerek, Türk Müziği Koro çalışmalarını özetledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sapanca Belediyesi Türk Müziği Korosu Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement