Şaphane'de Yurt-Kur Öğrencilerine "Kariyer Sohbetleri" Konulu Konferans - Son Dakika
Yerel

Şaphane'de Yurt-Kur Öğrencilerine "Kariyer Sohbetleri" Konulu Konferans

Şaphane\'de Yurt-Kur Öğrencilerine "Kariyer Sohbetleri" Konulu Konferans

Kredi Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Şaphane Yurt Müdürlüğünde kalan öğrencilere “Kariyer Sohbetleri” konferansı verildi.

15.03.2014 14:34

Kredi Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Şaphane Yurt Müdürlüğünde kalan öğrencilere "Kariyer Sohbetleri" konferansı verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Akademisi Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Eğitim Seminerleri kapsamında Şaphane İlçe Emniyet Amiri İsmail Ertekin tarafından verilen konferansta, kendi özgeçmişinden bahseden Emniyet Amiri İsmail Ertekin, kariyer yolunda bilgi ve birikimini, hayat tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Şaphane İlçe Emniyet Amiri İsmail Ertekin, konuşmasında, özellikle başarıya ulaşmak için hedef belirlemek ve o hedefe varmak için yılmadan çok çalışmak gerektiğinin altını çizdi.

Konferansta ayrıca, öğrencilerden gelen sorular doğrultusunda Emniyet Teşkilatına girmek için izlenmesi gereken yolları da anlatan İlçe Emniyet Amiri İsmail Ertekin, emniyet teşkilatının çalışma şekli, kendini emniyet mensubu olarak tanıtıp arayan kişilere itibar edilmemesi, bu gibi durumlarda emniyetle irtibata geçilmesi, bölücü, yıkıcı terör örgütlerinin eleman kazanmada izledikleri yol ve yöntemler hakkında bilgiler verdi ve nelere dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, amaçlarını daha iyi belirlemelerine, geleceklerini daha net planlamalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen eğitim seminerleri ve konferanslara belli takvim doğrultusunda devam edileceği bildirildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane'de Yurt-Kur Öğrencilerine 'Kariyer Sohbetleri' Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement