Sapık, Otobüste Herkesin İçinde Kadın Yolcunun Göğüslerini Elledi - Son Dakika
Dünya

Sapık, Otobüste Herkesin İçinde Kadın Yolcunun Göğüslerini Elledi

Çin'de bir halk otobüsünde seyahat eden kadın yolcuyu herkesin içinde taciz eden adamın pervasız tavırları görenleri isyan ettirdi.

20.10.2016 18:38  Güncelleme: 19:23

Geçtiğimiz yıllarda Çin'de bir halk otobüsünde çekilen taciz videosu sosyal medyada tekrar en çok izlenen videolar arasına girdi. Sapık bir adamın güpegündüz, koltuğunda uyumakta olan kadın yolcunun göğüslerini ellediği görüntülere yansıdı. Otobüste hemen yan tarafta bir diğer yolcunun cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, sapık adamın parmaklarını kadının giysinin altına sokarak göğüslerini okşadığı kayda geçti. Tacizci adamın bütün hareketlerine rağmen derin bir uykuya dalmış olan kadın yolcu uyanmadı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sonunda diğer yolcuların öne çıkmasıyla kadın derin uykusundan uyandı. Daha sonra tepesinde dikilen adama gözlerini diken mağdur kadın, adamın yüzüne tuhaf bir şekilde baktı. Sapık adamın eli hala kadının üzerindeyken, mağdur kadın yerinden doğrularak koltuğunda oturmaya devam etti. Tacizci adamın gayet soğukkanlılıkla genç kadını elle taciz ettiği anlar sosyal medyada öfke seline sebep oldu.

Video paylaşım platformu LiveLeak'e yaklaşık üç sene önce yüklenen video, sosyal paylaşım sitelerinde tekrar trend videoların arasına girdi. Yorumcular tacizci adamın küstah tacizine öfke kusarken, kimi yorumcular da otobüsteki yolculara kızarak niye duruma daha önce müdahil olmadıklarını sorguladı. Bu tarz yorumların hedefinde aynı zamanda taciz olayını çeken kişide yer aldı. Durumu cep telefonuna kaydetmek yerine neden engel olmadığı tartışma konusu oldu.

Sapık, Otobüste Herkesin İçinde Kadın Yolcunun Göğüslerini Elledi

Son Dakika Dünya Sapık, Otobüste Herkesin İçinde Kadın Yolcunun Göğüslerini Elledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement