Sarhoş Kapkaççı Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sarhoş Kapkaççı Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

Sarhoş Kapkaççı Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

Kayseri'de, sarhoş olduğu belirlenen bir kapkaççı, önce güvenlik kameralarına ardından da Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine yakalandı.

16.04.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Sahabiye Mahallesi'nde önceki gün gece saatlerinde kapkaç olayının meydana geldiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından olayın meydana geldiği bölgede iş yerlerinin güvenlik kameraları incelendi. Yapılan incelemelerde iki iş yerine ait güvenlik kameralarında olayın zanlısı Kahraman A.'nın koşarak kaçtığı, mağdur üniversite öğrencisi S.K.'nin ise peşinden koştuğu görüntüler elde edildi.

Ara sokaklarda çantanın sahibi S.K.'ye izini kaybettiren ve çantanın içindeki 160 TL para ve özel eşyaları alarak kayıplara karışan Kahraman A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin olayın gerçekleştiği mahalleyi abluka altına alarak yaptığı çalışmalarda yakalanarak gözaltına alındı.

Sabıkası olduğu ve olay anında sarhoş olduğu belirlenen Kahraman A., hakkında yapılan soruşturma sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ALPARSLAN ÖTÜKEN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarhoş Kapkaççı Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement