Sarıyer'de Kaybolan Çocuğun Bulunması - Son Dakika
Güncel

Sarıyer'de Kaybolan Çocuğun Bulunması

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Arıca: "Gerekli müdahaleler yapıldı.

16.06.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de piknik sırasında kaybolduktan yaklaşık 15 saat sonra bulunan 4 yaşındaki Baran Çelik'e gerekli tıbbi müdahalelerin yapıldığı ve çocuğun genel durumunun iyi olduğu bildirildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Vefik Arıca, Bahçeköy Kirazlıbent mevkisinde dün ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve jandarma ile sivil arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda ormanlık alanda uyurken bulunan Çelik'in sağlık durumuyla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Çocuğun saat 09.00 sıralarında hastaneye getirildiğini aktaran Arıca, "Genel durumu iyiydi, yalnız kan şekeri düşüktü. Tansiyonda da düşmeler vardı haliyle dünden beri aç olduğu için. Gerekli müdahaleler yapıldı. Şu an genel durumu iyi" diye konuştu.

Baran Çelik ile ilgili ilk tetkiklerinin herhangi bir soruna işaret etmediğini, kan şekeri ile tansiyonunun da düzeldiğini anlatan Arıca, "Çocuk psikiyatri uzmanı, adli tıp uzmanı, sosyal hizmetler uzmanıyla beraber ekip halinde başındayız. 24 ile 48 saat arasında müşahede altında kalacak. Gelişmeler olursa sizinle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

Çocukta herhangi bir travma bulgusu olup olmadığı sorusuna Arıca, "Birkaç ufak tefek travma belirtileri var. Adli tıp uzmanı da baktı. Onunla ilgili herhangi bir problem görünmüyor" yanıtını verdi.

Baba Mehmet Çelik'in oğlunun konuşmadığı yönünde verdiği bilgiyi doğrulayan Arıca, "Çocuk psikiyatri uzmanımız değerlendirdi. 24-48 saat içinde olabilecek geçici durumlar olduğu için o da takibimiz altında" dedi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıyer'de Kaybolan Çocuğun Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement