Sarıyer'deki Halk Otobüsü Dehşeti Kamerada - Son Dakika
Güncel

Sarıyer'deki Halk Otobüsü Dehşeti Kamerada

Sarıyer\'deki Halk Otobüsü Dehşeti Kamerada

Sarıyer'de 2 kişinin ölümü, 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan halk otobüsü kazası saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

23.02.2015 17:04  Güncelleme: 18:12

Sarıyer'de 2 kişinin ölümü, 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan halk otobüsü kazası saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Sarıyer Kireçburnu Mahallesi Arabayolu Caddesi üzerinde ilerleyen İstanbul Otobüs A.Ş'ye ait aracın sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirince, kaza meydana geldi. Kalp krizi geçiren sürücünün ayağı gaz pedalında takılı kalınca otobüs, yol boyunca 6 araca çarparak durabildi. 2 kişinin ölümü, 6 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

OTOBÜS KONTROLDEN ÇIKARAK OTOMOBİLE ÇARPIYOR

Görüntülerde, kontrolden çıkan otobüsün hızla gelerek, karşı yönden gelen otomobile çarparak sürüklediği görülüyor. Otomobili sürükleyen otobüs kaldırıma çıkarken, çarptığı bir minibüsün de yol kenarına savrulduğu görüntülere yansıyor. Kaza sonrası büyük panik yaşayan vatandaşların kaçıştıkları görülüyor. Bazı vatandaşlar da yardım etmek için otobüsün yanına koşuyor.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Tarabyaüstü Arabayolu Caddesi'nde meydana geldi. Hacıosman- Kabataş seferini yapan özel halk otobüsü, iddialara göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ve karşı yönden gelen araçlara çarptı.

İKİ KİŞİ ALTINDA KALDI

Hızı azalmadan onlarca araca çarpan otobüs daha sonra kaldırıma çıkarak bir iş yerine çarptı. Bu sırada kaldırımda bulunan iki kişi otobüsün altında kaldı.

8 KİŞİ HASTANELERE KALDIRILDI

Otobüste ve çarptığı araçlarda yaralanan 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polis kaza yerinde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri ise otobüsün altında kalan iki kişiyi çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarıyer'deki Halk Otobüsü Dehşeti Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • pepe: kaç koyuntelef olmuş burada 3 11 Yanıtla
  • en guzel dualar: Burda olay yerindeydim otobus minibusu sollamak istedigi fln yok otobus şoförü kalp krizi gecirdi bilip bilmeden konusmayalim lutfen bilip bilmeden insalirin gunahlarini almayalim bedeli agir olur sonra ..... 12 1 Yanıtla
  • Adıyamanlı: Insanlar geri kaçıyor köpek te Kazanın olduğu yere doğru gidiyor günün özeti 9 2 Yanıtla
  • suat yaman: bu kaçıncı be kardeşim. kalbi olan adamın orda ne işi varsiz hiç direksiyonda kalp kirizi geçiren normal şöför gördünüz mü. görseniz de az sayıda ama bu istanbul belediyesinin şöförleri maaşallah. ama şöförü degil beledi, yeyi suçlamak lazım bu adamlar yeterince dinleniyomu saglık kontrolünden geçiriyomu buna bakmak lazım 7 2 Yanıtla
  • tarabyalı: ölenlere allah rahmet eylesin aillerine sabırlar dilerim 8 0 Yanıtla
  • farukkk: Lan gerizekalilar orada araba sollanilcak yer yok adam kalp krizi gecirdi kasinti yapinca gaza yuklendi 4 1 Yanıtla
  • adam: bu kopeği kurtarma tımine alın sarıyer beledıyesı duyuyormusun sesımı . kampanya başlatalım arkadaslar 4 0 Yanıtla
  • cem: köpeği kurtarma timine alın . . delikanlıysanız 4 0 Yanıtla
  • selma: Adam kalp krizi geçirmiş 4 0 Yanıtla
  • RAHMET: ÖLÜLERİMİZE RAHMET, KALANLARA SABIR. 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement