Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla (AA) - Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kurban Bayramı dolayısıyla 306 ihtiyaç sahibi aileye nakdi yardımda bulundu.

16.09.2015 13:35

Şarkışla (AA) - Şarkışla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Kurban Bayramı dolayısıyla 306 ihtiyaç sahibi aileye nakdi yardımda bulundu.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram öncesinde ilçe merkezi ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım yaptıklarını belirterek, Kurban Bayramı'nda insanları sevindirmek istediklerini söyledi.

Pektaş, "Devletin şefkat eli olan SYDV, ihtiyaç sahibi, sosyal güvencesi olmayan 306 aileyi tespit etti. Ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her bir aileye 150 lira ile 200 lira arasında nakdi yardım yapıldı" dedi.

Pektaş, ailelerin SYDV mütevelli heyetince belirlendiğini ifade ederek, yardımların vatandaşlara nakdi olarak ödendiğini aktardı.

Kooperatifte çıkan yangın hasar oluşturdu

Şarkışla ilçesi, Gürçayır beldesindeki Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde çıkan yangın hasara neden oldu.

Gürçayır Beldesi Çiçekli Mahallesi'ndeki Merkez camisi altındaki Gürçayır Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nde, çıkış nedeni henüz öğrenilemeyen yangın, Şarkışla ve Gürçayır Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Kooperatif binasındaki mobilyalar, satış ürünleri ve bazı evraklar yandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement