Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

23.09.2015 18:00

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Pektaş, mesajında, Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kurban Bayramı'nda, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayram olduğunu hatırlatan Pektaş, "Bütün vatandaşlarımızı bu güzel günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya davet ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh olmasını, bütün kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın da barış, huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde daha güzel yarınlara ve daha nice bayramlara sevdiklerinizle beraber ulaşmanızı diliyorum" dedi.

Kaymakam Pektaş, şehit ailelerini ziyaret etti

Kaymakam Akif Pektaş, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ramazan Ergel ve İlçe Emniyet Müdür vekili Fatih Atasoy ile beraber ilçedeki şehit ve gazi ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Pektaş, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, şehitlerin ülkenin birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü için şehit düştüğünü ifade ederek, "Şehitlerimiz bu vatan ve bayrak için kendilerini kurşuna siper ederek kendilerini feda ediyor. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

Ailelerin sıkıntılarını dinleyen Pektaş, "Vatanımız için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine her zaman kapımız sonuna kadar açıktır" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Oğuz'un bayram mesajı

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, yayımladığı mesajında, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını temenni etti.

İlçe halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayan Oğuz, bayramların insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği mübarek günler olduğunu söyledi.

Oğuz, Kurban Bayramı'nın, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayram olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Ülkemizde bayramın getirdiği güzellikleri hep birlikte barış ve sükun içinde idrak ederken huzurumuza ve kardeşliğimize gölge düşürme çabası içerisin de olanları son günler de bizlere evlat acısı yaşatan terörü kınıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement