Saski Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Saski Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Olağan Genel Kurulu'nun ikinci birleşimi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

28.11.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ)  Olağan Genel Kurulu'nun ikinci birleşimi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında toplanan genel kurulda, 4 gündem maddesi görüşüldü.

Toçoğlu, SASKİ'nin şehrimize 480 milyon liralık bütçeyle hizmet vereceğini belirterek, "Rabbim bu bütçeyi hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin. Önümüzde şehrimizin geleceği adına önemli projeler var. Akçay Barajı'nın yapımı sürüyor. Şehrimizin kuzeyinde de Çamdağı Barajı'nın yapımına başlıyoruz. Yeni arıtma tesislerimiz yükseliyor. Altyapıda sorunsuz bir şehir hedefiyle çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Su faturlarında, TEFE – TÜFE oranında bir düzenleme yapılacağını kaydeden Toçoğlu, "Yeni düzenleme 2016 yılı ocak ayından itibaren uygulanacak. Yeni yasa ile köyden mahalleye dönüşen yerleşimler, bu düzenlemeden etkilenmeyecek, eski tarifelerimiz geçerli olacak" ifadesini kullandı.

Daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan gelen 2016 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, 2017 ile 2018 Yıllarına Ait Tahmini Bütçeler ve 2016 Yılı Performans Programı oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saski Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement