Mutlu Aile Fotoğrafında Şatonun Hayaleti Belirdi - Son Dakika
Dünya

Mutlu Aile Fotoğrafında Şatonun Hayaleti Belirdi

Ailesi ile birlikte tatil için geldiği tarihi şatonun bahçesinde hatıra fotoğrafı çeken yaşlı adam, arka planda bir hayaletin belirdiğini iddia etti.

30.11.2016 12:03  Güncelleme: 12:30

İskoçya'nın Aberdeenshire şehrinde yaşayan Bill Andrew, bu ayın başlarında İngiltere'nin Kent şehrinden kendisini ziyarete gelen kızı Coleen Marsh, torunu Jessica Hockley ve torununu oğlu Findley Hockley ile birlikte yaşadığı şehre yakın bir mesafede bulunan Crathes Şatosu'na turistik bir gezi yaptılar. Üç kuşak neslini bir fotoğraf karesinde toplayan yaşlı adam şatonun bahçesinde bir hatıra pozu çekti.

AİLE, FOTOĞRAF ÇEKİLDİĞİ ESNADA KAPININ KAPALI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Fotoğrafları inceleyen Coleen'in gözüne, bu mutlu pozun arka planında bulunan kapı girişinde beliren bir silüet takıldı. Yerel medyaya konuşan Bill: "Hayalet mi değil mi bilmiyorum. Şatoya dair anlatılan bir hayalet hikayesi de var. Hatırda kalacak ilginç bir şey olduğuna eminim." sözlerini dile getirdi. Yaşlı adamın kızı Coleen şatonun çalışanlarıyla temasa geçerek, fotoğrafın çekildiği anda kapalı olduğunu bildikleri kapıda görünen silüet hakkında bilgi istedi.

CADILAR BAYRAMI DÖNEMİNDE, ŞATODA HAYALET İHBARLARI ARTMIŞ

İskoçya Ulusal Tesisleri müdürü James Henderson, 'Yeşilli Kadın' efsanesine göndermede bulunarak: "Son zamanlarda, özellikle de 'Cadılar Bayramı' döneminde şatonun içinde ve etrafında gizemli görüntülere dair bizlere ihbarlarda bulunuldu. Şatonun rehberleri de garip olarak niteledikleri bazı şeyleri bize rapor etti. Rehberler normalde sıcak olan arka tarafta ürpertici soğuklardan, bina boş olmasına rağmen duydukları garip seslerden bahsettiler." sözlerini sarf etti.

'Yeşilli Kadın' efsanesi, oğlunun sevgilisini zehirleyerek öldürmesinden sonra şatoda aniden ölen soylu bir kadının hikayesini konu alıyor.

Mutlu Aile Fotoğrafında Şatonun Hayaleti Belirdi

Son Dakika Dünya Mutlu Aile Fotoğrafında Şatonun Hayaleti Belirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement