Seat Leon Cupra Gücünü Arttırdı - Son Dakika
Otomobil

Seat Leon Cupra Gücünü Arttırdı

Seat Leon Cupra Gücünü Arttırdı

Geçtiğimiz haftalarda Seat Leon makyaj operasyonuna tabi tutuldu. Daha dinamik bir tasarıma kavuşan modelin Cupra versiyonu da güncellendi. Tasarım olarak benzer değişim yaşayan Seat Leon Cupra, önemli değişimi kalbinde yaşadı. Model yeni güncelleme ile 2.0 litre TSI üniteden 300 Ps güç ve 380 Nm tork üretir duruma gelmiş. Bu güncelleme ile 10 Hp güç ve...

05.12.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda Seat Leon makyaj operasyonuna tabi tutuldu. Daha dinamik bir tasarıma kavuşan modelin Cupra versiyonu da güncellendi. Tasarım olarak benzer değişim yaşayan Seat Leon Cupra, önemli değişimi kalbinde yaşadı. Model yeni güncelleme ile 2.0 litre TSI üniteden 300 Ps güç ve 380 Nm tork üretir duruma gelmiş.

/p>

Bu güncelleme ile 10 Hp güç ve 30 Nm tork artışı sağlanmış. Seat Leon Cupra 0-100 hızlanmasını ise 5.7 saniyede tamamlıyor. Model selefine göre daha güçlü olmasının yanı sıra adaptif şasi kontrol sistemi ve kilitli diferansiyeli ile dikkat çekiyor. Comfort, Sport, Eco, Individual ve Cupra olmak üzere beş farklı mod sunan Seat Leon Cupra daha etkin güvenlik sistemleriyle geliyor. ST versiyonu da olacak olan Seat Leon Cupra bu varyasyona dört tekerlekten çekiş sistemiyle de gelecek.

Seat Leon Cupra Gücünü Arttırdı

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Seat Leon Cupra Gücünü Arttırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement