Şebnem Kimyacıoğlu: "Bu Sezon Hiç Olmadığı Kadar İyi Oynuyoruz" - Son Dakika
Spor

Şebnem Kimyacıoğlu: "Bu Sezon Hiç Olmadığı Kadar İyi Oynuyoruz"

Galatasaray Odeabank’ın başarılı şutörü Şebnem Kimyacıoğlu, Fenerbahçe ile oynanacak derbide taraftarları desteğe çağırarak, performanslarının sezonun zirvesinde olduğunu söyledi.

03.03.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Odeabank'ın başarılı şutörü Şebnem Kimyacıoğlu, Fenerbahçe ile oynanacak derbide taraftarları desteğe çağırarak, performanslarının sezonun zirvesinde olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sene oynanan Kadınlar Avrupa Ligi finalinin son dakikalarında attığı iki üçlük ile kupayı Galatasaray Odeabank'a kazandıran oyunculardan birisi olan Kimyacıoğlu, Fenerbahçe ile oynanacak Kadınlar Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde taraftarları desteğe çağırdı.

"TUR ATLAYABİLECEĞİMİZE İNANDIK"

Sezona zorlu bir başlangıç yaptıklarını belirten Kimyacıoğlu, "İlk beş Avrupa Ligi maçını kaybettik. Sezon başında birbirimize alışmak için bir süreye ihtiyacımız olacağını biliyorduk ama 0-5 ile başlamayı beklemiyorduk. O beş maçtan birkaçını kazanabilirdik ama olmadı. Buna rağmen her zaman şansımız devam ettiği sürece tur atlayabileceğimize inandık" dedi.

"BU SEZON HİÇ OLMADIĞI KADAR İYİ OYNUYORUZ"

Başarılı basketbolcu, sorun yaşanan alanlar için önlemler aldıklarını ifade ederek, "Ama esasında her geçen hafta daha iyi oynamaya başladık. Kazandığımız maçlarda da bunu görebilirsiniz. Play-off'lar yaklaşıyor ve şu anda bu sezon hiç olmadığı kadar iyi oynuyoruz ve bence zaman geçtikçe daha da iyi olacağız" şeklinde konuştu.

"BUNLAR, OYNAMAK İSTEDİĞİMİZ TARZDA MAÇLAR"

Fenerbahçe ile oynayacakları Avrupa derbisini de değerlendiren sarı-kırmızılı basketbolcu, "Geçen sene kağıt üstünde Fenerbahçe daha iyi bir takım olarak görünüyordu. Bu iki takım ne zaman karşılaşsa, çok iyi maçlar oynanıyor. Bu maça da bir başka Fenerbahçe maçı gibi yaklaşacağım. Onların parkeye kazanmak için çıkacağını biliyoruz ve biz de aynısını yapacağız. Bir sporcu olarak bunlar, oynamak istediğiniz tarzda maçlar" diye konuştu.

Kimyacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçtiğimiz sezon Galatasaray taraftarları bu salonda bizi yalnız bırakmadılar ve herkes, onların desteğinin oyunumuzu nasıl etkilediğini gördü. Umarım bu sefer yine gelecekler ve bizi destekleyecekler" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şebnem Kimyacıoğlu: 'Bu Sezon Hiç Olmadığı Kadar İyi Oynuyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement