Seda Sayan'ı Kızdıran İddia: Erkan'ın Mal İstemesi Asılsızdır - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan'ı Kızdıran İddia: Erkan'ın Mal İstemesi Asılsızdır

Erkan Çelik'in bazı malları kendi üzerine devretmesini istediği iddiasına yanıt veren Seda Sayan, "Erkan'ın kendi üzerine mal istemesi asılsızdır. Ben ona balık tutmayı öğrettim" dedi.

30.03.2017 12:28  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ani bir kararla 6 yıllık sevgilisi Erkan Çelikten ayrılmış, çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından dahi silmişti.

PEK ÇOK İDDİA ORTAYA ATILDI

Sürpriz ayrılığın ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. Önce ayrılık sebebinin Oğulcan ile Erkan Çelik arasındaki anlaşmazlık olduğu konuşuldu, sonrasında ise Çelik'in evlilik konusundaki ısrarının ilişkiyi çıkmaza soktuğu gündeme geldi.

ERKAN ÇELİK MALLARI DEVRETMESİNİ Mİ İSTEDİ?

Son günlerde ayyuka çıkan bir dedikodu da; Erkan Çelik'in Seda Sayan'da bazı malları kendi üzerine devretmesini istediği, yönündeydi. Seda Sayan, hakkındaki haberlere 'Duymayan Kalmasın' programında son noktayı koydu.

İşte Seda Sayan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama;

"Aşkı tükettik ve ben Erkan'a hiçbir zaman balık vermedim, balık tutmayı öğrettim. Erkan hayatımda gördüğüm en çalışkan adamdır. Hiçbir şeye tenezzül etmediğini tüm ailem ve etrafım çok iyi bilir. Bu iddiaya çok üzüldüm. Erkan Çelik kumaşı çok doğru bir adamdır. Oğulcan'la ilgili çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğu gibi Erkan'ın kendi üzerine mal istemesi de o kadar asılsızdır. Ben Erkan'a balık yemeyi değil, balık tutmayı öğrettim. İkimiz de sanırım bu konudda konuşmadığımız için bu kalitede ayrılmak bazı kişilerin işine gelmemiş. Mal mülk peşinde olan adam böyle efeler gibi alıp başını gidip dimdik durmaz. Asla mal mülk peşinde olmaması benim ona aşık olmama neden olmuştur."

Seda Sayan\'ı Kızdıran İddia: Erkan\'ın Mal İstemesi Asılsızdır

Son Dakika Magazin Seda Sayan'ı Kızdıran İddia: Erkan'ın Mal İstemesi Asılsızdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement