Seda Sayan "Patlaksan Patlağım De Kızım" Dedi mi? - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan "Patlaksan Patlağım De Kızım" Dedi mi?

Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu "Evleneceksen Gel" programında sosyal medyada ortaya atılan bir iddia Seda Sayan'ı çileden çıkardı.

30.09.2015 11:54  Güncelleme: 12:53

Sosyal medyada Seda Sayan'ın canlı yayında gelin adayına ' Patlaksan patlağım de kızım' dediği iddiası ortalığı karıştırdı. Sayan, canlı yayında o iddiayı yalanladı ve şöyle konuştu:

"'PATLAKSAN PATLAĞIM DE' NE DEMEK?"

"Sosyal Medyada yazılanları bu kadar ciddiye almayın. Ciddiye almayacaklarını düşündüğümüz insanların bile ortaya atılan balonlara inanması bizi çok üzüyor. Benim ağzımdan bir şey yazımlış. Ben demişim ki: "Patlaksan patlağım de kızım" Hiç böyle bir şey çıktı mı ağzımdan.

"BU NEYİN KAFASI?"

Kim uyduruyor, neresinden uyduruyor bilemiyorum. Hangi kafa, neyin kafası bilemiyorum. Ayıptır. Kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırdınız. Cehaletten ne yapacağınızı şaşırdınız. İnanmayacağım insanlar da onun üzerine yorum yapıyor. Biz sosyal medyayı kaldıracak kapasitede değiliz.

"HADİ BENİM CANLI YAYIN AVANTAJIM VAR"

Hiç duydunuz mu? Ne demek 'Patlaksan patlağım de?' tekerleme mi yapıyoruz! Bu ne? Ayıp ya. Vallahi ayıp. Şu mecrayı doğru, güzel kullanmayı öğrenin arkadaşlar. Canlı yayın avantajım var, doğru olmadığını söylüyor ve düzeltebiliyorum. Ama düzeltemeyenler de var, yapmayın. Ayıp, günah..."

Seda Sayan "Patlaksan Patlağım De Kızım" Dedi mi?

Son Dakika Magazin Seda Sayan 'Patlaksan Patlağım De Kızım' Dedi mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • orhan: rezalet 31 7 Yanıtla
  • Arakanlı: bu pis programlardan Türkiye temizlenmeli 23 8 Yanıtla
    Ve..: Gezicilerden de... başka büyük Pisliklerden de ....... 8 0
  • oguz: Seda patlammis misir gibisin her yerin patlams ... 27 3 Yanıtla
  • ferid: turkiyenin en büyük sorunu kalitesizlik. 29 0 Yanıtla
  • PADISAH RTE VE SARAYI: Ugur zaten adam degildiki milletin saftirik mal duygularini somuren suluk bir mahlukat zaten millet Angus adam da goturuyo mali 23 4 Yanıtla
  • zeybek: Ben hergün izliyorum fzzlada sevmem sedayı ama yalana katlanamam asla öyle birşey demedi demezde sütüdyodakilere bile kızar söyleseler asla izin vermez yalan ve dedikodu günahtır 1 17 Yanıtla
  • zaza: 7 koca li hurmuz 15 0 Yanıtla
  • Dadas 25: Dunyada senin kadar kimse balon patlatmadi seda Ablam hayat sana güzel o programa bakanda yayinlayanda yayina musade verende iyice bir Zeka testin den gecsin bence 4 8 Yanıtla
  • tes: seviyesizlik dokuluyor her yerinde seda oldum havasina girme 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement