Seda Sayan ve Lerzan Mutlu Arasındaki "Dinazor" Davasında Son Karar - Son Dakika
Magazin

Seda Sayan ve Lerzan Mutlu Arasındaki "Dinazor" Davasında Son Karar

Seda Sayan ve Lerzan Mutlu Arasındaki "Dinazor" Davasında Son Karar

Lerzan Mutlu'ya açtığı tazminat davasını kazanan Seda Sayan, 3 bin TL cezayı az bularak temyize gitti. Ancak mahkeme Sayan'ın 10 bin TL isteğini geri çevirdi.

04.03.2016 14:10  Güncelleme: 14:24

Lerzan Mutlu'nun katıldığını bir televizyon programında Seda Sayan hakkında yorum yapmış ve twittersayfasından da "Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor" mesajını yazmıştı.

Bu sözlerin ardından Seda Sayan, Lerzan Mutlu'yu mahkemeye vermiş, mahkeme de Sayan'ı haklı bulup Mutlu'nun 3 bin TL manevi tazminat ödemesine karar vermişti.

CEZAYI AZ BULUP, 10 BİN TL İSTEDİ

Verilen cezayı az bulan Seda Sayan davayı temyiz tarafından bozdurup 10 bin TL tazminat istedi..Dün yeniden görülen davada mahkeme Seda Sayan'ın 10 bin TL isteğini geri çevirdi ve temyiz kararını bozdu.

"YÜCE TÜRK ADALETİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Davanın sonuçlanmasının ardından Lerzan Mutlu sosyal medya hesabından; 'Yüce Türk adaletine sonsuz teşekkürler... Bir hukukçu kızı olarak gururla yazıyorum "dinozor" davası temyiz mahkemesi tarafından bozulmuştur. Karşı tarafın 3 bin TL'yi beğenmeyip temyiz kararıyla 10 bin TL'ye çıkarılması talebi üzerine haklı bulunduğum için bozulmuştur. Önce yukarıdaki en büyük güce sonra da yüce Türk adaletine sonsuz teşekkürler.' mesajını yazdı.


Son Dakika Magazin Seda Sayan ve Lerzan Mutlu Arasındaki 'Dinazor' Davasında Son Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • gara: Ulan seda ulan nursuz garı abdest al 2 rekat namaz kıl tövbe et imana gel Allah rızası için lütfen 1 6 Yanıtla
  • aşırıfakir: Şimdi sedanın yanındaki resim lerzan mutluysa bende gandiyim 7 0 Yanıtla
  • : Dinazor dyorsun ama seda sayana benzemek için elinden geleni yapıyorsun zavallı lerzan en üzücü yanıda çakma seda sayan olayım derken eline yüzüne bulastırdın sen onun yasına gel bakalım sana kimler dinazor dyecek? 4 0 Yanıtla
  • Poyraz: Ne adaleti parayı veren adaleti isteğine göre yönlendiriyor Ada'm beni dolandırmış sahte senetle devir yapmış biz ticaret mahkemesinde kazanmışız sahte senet düzenleyen kişi ifade vermiş bu kişi bana borçlu değil biz dolandırdık diye ve senin yüce Türk Adaletin adamlara beraat verdi 5sene niye sürdü o halde bu kadar ne delili toplattın mahkemede Antalya 4 ağır ceza Hakkı'mı helal etmiyorum 3tane çocuğumun rızkını hırsızlara verdi inşaALLAH uyuyamazlar 0 2 Yanıtla

Advertisement