Şehir ve Düşünce Yine Dopdolu - Son Dakika
Güncel

Şehir ve Düşünce Yine Dopdolu

Esenler Belediyesi tarafından hazırlanan Türkiye'nin ilk "Şehir ve Düşünce" Dergisi'nin 7'nci sayısı okuyucularıyla buluştu.

29.09.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Şehir Kültürü" konusunu tüm yönleriyle ele alan dergi, yine dopdolu bir içeriğiyle dikkat çekiyor.

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi tarafından yayınlanan "Şehir ve Düşünce" Dergisi'nin yedinci sayısı çıktı. Şehre dair kalıcı düşünceler ve çözümler üretmek amacıyla hayata geçirilen Şehir Düşünce Merkezi'nin aynı adla yayınladığı derginin yedinci sayısında "Şehir Kültürü" konusu ele alındı.

4 ayda bir yayımlanan Şehir ve Düşünce Dergisi'nin son sayısında Türkiye'nin önde gelen akademisyenleri, şehir kültürü üzerine düşüncelerini kaleme aldı. Genel Yayın Yönetmenliği'ni Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın yaptığı Şehir ve Düşünce Dergisi'nin yeni sayısında; "Kent Kimliği, Kent Kültürü", "Osmanlı Şehirlerinin 'Çok Kültürlü' Varoluşu", "Türk Sineması ve Şehir Kültürü", "Hemşehri Derneklerinin Şehir Kültürüne Etkileri" ve " İstanbul, Şehir Kültürü ve İnsan Kalitesi" gibi şehir kültürü üzerine çeşitli makale ve denemeler yer alıyor.

Tamamı kuşe kâğıdına baskılı Şehir ve Düşünce Dergisi'nin yedinci sayısı; Esenler Belediyesi, belediye ek hizmet binaları, Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkez, Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV) ve kütüphanelerden ücretsiz olarak temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir ve Düşünce Yine Dopdolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement