Şehit Ailelerinden 75 Yıl Huzurevi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit Ailelerinden 75 Yıl Huzurevi'ne Ziyaret

Şehit Ailelerinden 75 Yıl Huzurevi\'ne Ziyaret

Samsun Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra 75 Yıl Huzurevi’ne ziyaret programı düzenlediler.

23.03.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Bafra 75 Yıl Huzurevi'ne ziyaret programı düzenlediler.

Ziyarette yaşlı huzurevi sakinlerinin elini öpen, çiçek ve yiyecekleri veren Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği üyeleri bu anlamlı günde yaşlıların gönlünü alıp, sohbet ettiler. Yüzlerinde memnuniyet ve gözlerinde sevgi ışıklarıyla bu anlamlı günde hatırlanmış olmanın mutluluğuyla dernek üyelerine teşekkür ve dua eden Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinlerinin unutulmamış olmanın memnuniyeti yüzlerine yansıdı.

Ziyarete Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Sebahattin Koçak, Genel Sekreter Hakan Keser, Muhasip Halil Topal, ve dernek üyeleri katıldılar. Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, huzurevi sakinleri ve yaşlı vatandaşları yalnız bırakmayan dernek üyelerine teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Ailelerinden 75 Yıl Huzurevi'ne Ziyaret - Son Dakika


Advertisement