Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika
Yerel

Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi Törenle Açıldı

Otistik çocukların kendi ihtiyaçlarına uygun olarak eğitim öğretim faaliyetlerinden yararlanabilmelerini sağlayacak Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi törenle açıldı.

21.04.2014 17:14

Otistik çocukların kendi ihtiyaçlarına uygun olarak eğitim öğretim faaliyetlerinden yararlanabilmelerini sağlayacak Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi törenle açıldı.

Törende konuşan Giresun Vali Yardımcısı Bekir Ergök, atıl durumda bulunan binanın önemli bir ihtiyacın giderilmesi adına merkeze dönüştürüldüğünü söyledi.

Merkezin açılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Ergök, "Çeşitli kuruluşların ortak işbirliği ve koordinasyonu sonucunda böyle güzel bir bina hizmete sokuldu. Daha önemlisi bu binanın sevgili çocuklarımız için hizmete girmesidir. Kendilerinin ihtiyaçlarını karşılayacaklarına inanıyoruz. Bütün kesimden destek bekliyoruz" dedi.

Giresun Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise, Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nin orta ve ağır otistik çocukların eğitimine hizmet edeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından okul bahçesine fidanlar dikildi, Giresun Vali Yardımcısı Bekir Ergök ve Giresun Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt tarafından merkezin açılışı yapıldı.

Merkezde 24 öğrencinin eğitim göreceği belirtildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şehit İsmail Bay Özel Eğitim Uygulama Merkezi Törenle Açıldı - Son Dakika


Advertisement