Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Açıklaması

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Açıklaması

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı’nın tüm İslam alemine sağlık, barış, huzur ve merhamet getirmesini diledi.

04.06.2016 16:12

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı'nın tüm İslam alemine sağlık, barış, huzur ve merhamet getirmesini diledi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı süresince her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşların yanında olacağını söyledi.

Fadıloğlu yayımladığı mesajında, "Şehitkamil Belediyesi olarak kalıcı eserler oluşturmak ve bizden sonra gelecek olan nesillere bu eserleri bırakmak adına ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun mesai harcayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar neticesinde Şehitkamil Belediyemizin yürütmekte olduğu hizmetler kesintiye uğramadan herkese ve her yere eşit olarak ulaşmaya devam edecektir.

Mübarek Ramazan Ayı süresince her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlarımızın yanında olacağız. Geçtiğimiz Ramazan Ayında gerçekleştirdiğimiz ve sizlerin de beğenisini kazanan etkinlikler, mahallelerimizde bu yıl da yapılacak. Bu sene 18 ayrı mahallede çeşitli animasyon gösterilerinin sahneleneceği geleneksel ortaoyunu, eğlenceli şovlar ve yarışmalarla dolu güzel bir Ramazan Ayı eğlence programı hazırladık. Böylelikle Ramazan Ayının sevincini ve bereketini hep birlikte yaşayacağız. Amacımız, çocuklarımıza, gençlerimize mübarek Ramazan Ayın önemini anlatmak ve eski Ramazanları tekrar yaşatmak. Anlık bir organizasyon olmayan ve yıl boyu periyodik olarak devam eden gıda yardımlarımız bu Ramazan Ayında da devam edecek. Ramazan Ayının bereketini, ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım eli uzatarak birlikte paylaşacağız. İbadet yerleri olan camilerimiz, bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Şehitkamil Belediyesi olarak cami temizliklerine çok önem veriyoruz. Zaten tüm camilerimiz periyodik olarak temizlenip dezenfekte ediliyor. Ramazan Ayı dolayısıyla bu periyodik temizlik daha da sıklaştırılarak yapılacaktır. Böylelikle vatandaşlarımız da son derece temiz ve ferah ortamlarda ibadetlerini ifa edebilecek. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına özellikle Ramazan Ayında halkın en çok hizmet aldığı iş yerlerinde denetimlerimiz artarak sürecektir. İlçe genelinde hizmet veren, market, kasap ve pide fırınlarına yönelik denetimlerimiz artacaktır. Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek durumlara anında müdahale edilecektir. Ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Ayını yürekten tebrik ediyor, Ramazan Ayının ülkemize, milletimize tüm İslam alemine sağlık, barış, huzur, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement