Şehitkamil Belediyesi'nden İki Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesi'nden İki Engelliye Tekerlekli Sandalye

Şehitkamil Belediyesi\'nden İki Engelliye Tekerlekli Sandalye

Şehitkamil Belediyesi, doğuştan bedensel engelli olan 6 yaşındaki Elif Naz Avşar’ı ve geçirdiği felç sonucu yürüme zorluğu çeken Rabiye Şimşek’i evinde ziyaret ederek, manuel tekerlekli sandalye hediye etti.

18.05.2015 12:36

Şehitkamil Belediyesi, doğuştan bedensel engelli olan 6 yaşındaki Elif Naz Avşar'ı ve geçirdiği felç sonucu yürüme zorluğu çeken Rabiye Şimşek'i evinde ziyaret ederek, manuel tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan 89 yaşındaki Rabiye nine, mutluluktan göz yaşlarına hakim olamadı.

Şehitkamil Belediyesi, engelli iki vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediye etti. Tekerlekli sandalyesine kavuşan 6 yaşındaki minik Elif Naz, artık okula daha rahat gidip gelebilecek. Elif Naz, tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Elif Naz'ın babaannesi ise "Elif Naz'ı okula götürürken zorluk çekiyorduk. Artık sandalyesiyle birlikte hem biz okula rahat bir şekilde götüreceğiz hem de Elif Naz okul içindeki ihtiyaçlarını daha rahat bir şekilde görebilecek. Torunum tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için ailece mutlu olduk. Bizlere bu anlamlı hediyeyi sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Dülükbaba Mahallesi'nde oturan 89 yaşındaki Rabiye nineyi ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası yetkililerinin yanında getirdikleri tekerlekli sandalyesini gören Rabiye nine, duygu dolu anlar yaşadı. Sevinçten gözyaşlarına hakim olamayan Rabiye nine, "Kızıma sürekli olarak yük oluyordum. Tekerlekli sandalyemle birlikte tek başıma çoğu ihtiyacımı görebileceğim. Allah devletimizin eksikliğini vermesin. Her gün Belediye başkanımıza dua edeceğim, Allah belediye başkanımızdan razı olsun. O kadar çok mutlu oldum ki duygularımı anlatamıyorum. Sadece dua edebiliyorum. Sandalyem benim dışarıya atılan ayaklarım olacak. Allah devletimizin eksikliğini vermesin" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesi'nden İki Engelliye Tekerlekli Sandalye - Son Dakika


Advertisement