Şehitkamil'den Onatkutlar'a Sıfır Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'den Onatkutlar'a Sıfır Asfalt Çalışması

Şehitkamil\'den Onatkutlar\'a Sıfır Asfalt Çalışması

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

27.05.2015 10:30

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Onatkutlar Mahallesi'nde ihtiyaç görülen yerlerde sıfır asfalt çalışması yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfaltsız yol bırakmıyor.

Şehitkamil ilçesini yaşanabilir ilçe haline getirme yolunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Şehitkamil Belediyesi, yaptığı sıfır asfalt çalışmalarıyla vatandaşların da memnuniyetini kazanıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız veren Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Onatkutlar Mahallesi'nde bozuk ve tahrip olmuş yollarda sıfır asfalt çalışması yaptı. Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, "Mahallemize Belediyemiz tarafından çok güzel hizmetler geliyor. Belediye'ye telefon ettiğimiz an hizmet gelmeye başlıyor. Şuan Belediye ekiplerimiz mahallemizin 25 Nolu caddesini asfalt yapmaktalar. Şuanda yapılan bu asfaltın en az 20 yıl ömrü var. Şehitkamil Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz ve yapılan bu güzel hizmetlerin devamını diliyorum. Bundan dolayı başta Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'den Onatkutlar'a Sıfır Asfalt Çalışması - Son Dakika


Advertisement