Şehitkamil'le Okullar Hayat Buluyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'le Okullar Hayat Buluyor

Şehitkamil\'le Okullar Hayat Buluyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında ilçe genelinde bulunan 10 okula, park oyun alanı, kamelya, oturma bankı, çöp kutusu ve fitnes alanı oluşturuldu.

20.03.2015 15:42

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında ilçe genelinde bulunan 10 okula, park oyun alanı, kamelya, oturma bankı, çöp kutusu ve fitnes alanı oluşturuldu. Yapılan çalışmalardan memnun kalan öğrenciler, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti.

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Okullar Hayat Bulsun" projesi kapsamında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Lions İlköğretim Okulu, Bayraktar Anadolu Lisesi, Mütercim Asım Ortaokulu, Aydınlar İlkokulu, Sani Konukoğlu İlköğretim Okulu, Olcay Külah İlkokulu, Ülker Kep Kep Ortaokulu, Necibe Nalkıran Ortaokulu, Gazikent İMKB Ortaokulu ve 80. Yıl Anaokulu'na yapılan çalışmalarla hayat buldu. 10 okulun bahçesine toplam, 45 adet üçgen çatılı bank, 9 adet kamelya, 45 adet bank, 45 adet masalı bank, 45 adet çöp kutusu, 45 adet spor aleti, 3 adet oyun grubu, 300 metrekare kauçuk yapılırken, 3 adet salıncak ve 3 adet tahterevalli yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan Okullar Hayat Bulsun projesiyle, okullarının gerçekten hayat bulduğunu dile getiren Lions İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Demircioğlu, "Okul Aile Birliği'mizle birlikte okulumuza güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Fakat en büyük güzelliği biz Şehitkamil Belediyemiz tarafından gördük. Sağ olsunlar, okulumuza, kamelya, çatılı bank, çöp kutusu, okul öncesi eğitim için oyun alanları yaptılar. Bu konuda kendilerine minnettarız. Gerçekten Belediyemiz tarafından yapılan bu çalışmalarla okulumuz hayat buldu. Yapılan bu çalışmalardan dolayı gerçekten Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'nu ve ekibini tebrik ediyorum. Yaptıkları bu tür hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın bu tür hizmetlerinin de devamını diliyoruz" dedi.

Okul bahçesine yapılan oyun parklarında oyun oynayarak, hoş vakit geçiren öğrenciler ise, "Şehitkamil Belediyemiz okulumuzda, bizler için oyun parkları yaptı, oturma bankları koydu, çöp kutuları koydu. Bizlerde arkadaşlarımızla birlikte teneffüslerde gelip burada oyun oynuyoruz, hoş vakit geçiriyoruz. Belediye başkanımıza yaptığı bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'le Okullar Hayat Buluyor - Son Dakika


Advertisement