Şehitkamilli Öğrenciler Sinemada Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Öğrenciler Sinemada Buluşuyor

Şehitkamilli Öğrenciler Sinemada Buluşuyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Sinema Günleri’ etkinlikleri çerçevesinde etüt merkezlerinde eğitim gören öğrenciler sinemaya götürüldü.

04.05.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sinema Günleri' etkinlikleri çerçevesinde etüt merkezlerinde eğitim gören öğrenciler sinemaya götürüldü.

'Sinema Günleri' etkinlikleri kapsamında Şehitkamil Belediyesi etüt merkezlerinde eğitim gören yüzlerce öğrenci, Nakıb Ali Sinema Salonu'nda animasyon filmi Kung Fu Panda 3'ü izledi. Büyük bir heyecan ile filmi izleyen öğrenciler, filmin komik sahnelerinde doyasıya güldü. Hayatlarında ilk defa sinema keyfi yaşayan öğrencilerin de olduğu gurup, eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Etkinlik yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

BU HEYECANI YAŞADIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Kendilerine anlamlı bir gün yaşatan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür eden öğrenciler, "Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen 'Tiyatro ve Sinema' günleri etkinlikleri çerçevesinde bugün hocalarımızın eşliğinde arkadaşlarımızla birlikte sinemaya geldik. Hayatımızda ilk defa sinema ile buluştuk. Bu heyecanı yaşadığımız için çok mutluyuz. Bugün yeni vizyona giren Kung Fu Panda 3 filmini izledik. Çok güzel bir filmdi ve çok eğlendik. Filmin komik sahneleri bizleri çok güldürdü. Bugün gerçekten unutulmaz bir gün yaşadık. Bu tür etkinliklerin sık sık olmasını istiyoruz"diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Öğrenciler Sinemada Buluşuyor - Son Dakika


Advertisement