Şehitkamilli Yüzücüler Gençlik Kampında Moral Depoladı - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Yüzücüler Gençlik Kampında Moral Depoladı

Şehitkamilli Yüzücüler Gençlik Kampında Moral Depoladı

Şehitkamil Belediyespor Kulübü yüzme, su topu ve su altı sporları takımlarında faaliyet gösteren müsabık sporcular, yarı yıl tatilinin ilk haftasını uzman antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen performans kampında değerlendirdiler.

03.02.2015 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyespor Kulübü yüzme, su topu ve su altı sporları takımlarında faaliyet gösteren müsabık sporcular, yarı yıl tatilinin ilk haftasını uzman antrenörler nezaretinde gerçekleştirilen performans kampında değerlendirdiler.

Hafta boyunca havuzda yoğun tempo yapan şampiyon kulaçlar, Şehitkamil Belediyesi Dülük Tabiat Parkı'nda yer alan Gençlik Kampında katıldıkları etkinliklerde ve etkinlikler sonrasında gerçekleştirilen barbekü partisinde moral depoladılar.

2014 - 2015 Eğitim öğretim yılının da ilk devrenin tamamlanmasıyla başlayan 15 günlük tatili fırsat bilen Şehitkamil Belediyespor Kulübü yüzme, su topu ve su altı sporları takımlarında faaliyet gösteren müsabık sporcularını performans kampına aldı.

Kamp süreciyle ilgili bilgi veren Şehitkamil Belediyespor Kulübü Su Sporları Baş Antrenörü Cengiz Bingül, "Geride kalan sezonlarda olduğu gibi bu yılda yarı yıl tatilinde performans sporcularımızı kampa aldık. Bu tip kamplar sporcularımızın gerek kişisel gerekse sportif gelişimine katkı sağlamak adına çok önemli. Şehitkamil Belediyesi Alleben 1 ve Alleben 2 Yüzme Havuzlarımızda görev yapan tüm antrenör arkadaşlarımızla birlikte sporcularımızın gelişimlerini titizlikle takip ediyoruz. Kamp süreci boyunca günde çift antrenman ve sağlıklı yaşam yürüyüşleri gerçekleştirdik. Yine kamp yaptığımız oteldeki dinlenme zamanlarımızda sporcularımıza, profesyonel bir sporcunun özellikle dikkat etmesi gereken beslenme dinlenme kurallarını anlattık"dedi.

Kamp sürecinde sporcuların moral bulacağını belirten Bingül, "Kamp sürecimizin içinde eğlenceli ve sporcularımızın moral bulacağı etkinliklerde gerçekleştirdik ki bunların başında Dülük Tabiat Parkında yer alan Gençlik Kampının ayrı bir yeri var. Gençlik kampımız mükemmel bir şekilde dizayn edilmiş. Dülük Tabiat Parkının eşsiz atmosferinde, sporcularımız bir yandan eğlendiler bir yandan kendileri için hazırlanan barbekü etkinliğinde antrenmanlar esnasında kaybettikleri enerji depoladılar" diye konuştu.

"GENÇLİK KAMPI SPORCULARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEK"

Şehitkamil Belediyesi Gençlik Kampında görev yapan izci ve kamp lideri İhsan Kaynak, Şehitkamilli Yüzücülerin, Gençlik kampına katılarak birbirinden farklı etkinliklerle ve oyunlarla moral depoladıklarını ifade etti.

Kaynak, "Kamp alanımız özellikle sporcu öğrencilerimize hizmet veriyor şu anda haftanın 6 günü konaklamalı ve günü birlik kamplar icra ediyoruz. Kamp alanımızda bu güne kadar birçok farklı branştan yüzlerce sporcumuzu misafir ettik. Bundan sonraki süreçte de tüm ferdi ve takım sporcularını kamp alanımıza davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Genç yüzücüler ise, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, kamp sürecinin olumlu geçtiğini dile getirdiler. Yüzücüler, Dülük Tabiat Parkında yer alan Gençlik Kampında katıldıkları etkinlikler sonrasında gerçekleştirilen barbekü partisiyle gönüllerince eğlendi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Yüzücüler Gençlik Kampında Moral Depoladı - Son Dakika


Advertisement