Semih Kaya'ya Gsyiad'dan Yılın Sporcusu Ödülü - Son Dakika
Güncel

Semih Kaya'ya Gsyiad'dan Yılın Sporcusu Ödülü

Semih Kaya\'ya Gsyiad\'dan Yılın Sporcusu Ödülü

Derneğin kuruluşunun 13'üncü yılı nedeniyle verilen Galatasaray'da Yılın Sporcusu ödülüne Semih Kaya layık görülürken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen kokteylde genç futbolcuya plaketini, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Özkan Olcay, divan kurulu başkanı İrfan Aktar ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya verdi.

08.04.2014 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derneğin kuruluşunun 13'üncü yılı nedeniyle verilen Galatasaray'da Yılın Sporcusu ödülüne Semih Kaya layık görülürken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da düzenlenen kokteylde genç futbolcuya plaketini, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ikinci başkan Özkan Olcay, divan kurulu başkanı İrfan Aktar ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Sarıkaya verdi. Kokteylde başkan yardımcısı Candan Erçetin, yönetim kurulu üyeleri Mete İkiz, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Aka Gündüz Özdemir, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet Emin İpekdokuyan, Ebru Köksal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da hazır bulundu.

Ödül töreninde konuşan Aysal, "Bugün Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerlerden bir tanesini daha kutlamak ve Galatasaraylıları onore etmek için bulunuyoruz. Galatasaray'da başarılar her zaman var. Ama bu başarıların arkasında önemli olan onu yaratan ve sürekliliğini sağlayanlar. Semih, Galatasaray'ın evladı ve sürekliliği yaratan bir isimdir. Semih, Galatasaray'ın renkleri altında başarıyı sürekli hale getirmiş bir oyuncumuz, hepimizin gururu ve çok sevdiği bir isimdir. Semih'in uzun süreler Galatasaray'a hizmet edeceğini umuyor ve kendisini kutluyorum" şeklinde konuştu.

GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya ise, "Derneğimizin kuruluşunun 13. yılında geleneksel hale gelen 'Yılın Sporcusu' ödülünü bu sene genç kardeşimiz Semih Kaya'ya veriyoruz. Öncelikle kendisini tebrik ediyorum. Bugün bizim için çok acı bir gün. Bundan önceki Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışması'nı Sayın Hacı Hasdemir'in hatırasına verilmesini isteyen ve bu konuda çalışan değerli gazetecimiz Süleyman Gültekin'i kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor ve tüm basın camiasına başsağlığı diliyorum. Burada bulunmamız birliktelik açısından çok güzel. Herkese bu güzel beraberlik için teşekkür ederim" dedi. Semih Kaya da yapmış olduğu konuşmada, "Bu değerli ödülü bana layık gördüğünüz için herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim için çok anlamlı bir ödül oldu. Umarım Galatasaray'da daha nice ödüllere layık görülürüm" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Semih Kaya'ya Gsyiad'dan Yılın Sporcusu Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement