Şenol Güneş Biz Beşiktaş İsek, Her Maça 3 Puan İçin Çıkarız - Son Dakika
Güncel

Şenol Güneş Biz Beşiktaş İsek, Her Maça 3 Puan İçin Çıkarız

Şenol Güneş Biz Beşiktaş İsek, Her Maça 3 Puan İçin Çıkarız

Şenol Güneş Biz Beşiktaş isek, her maça 3 puan için çıkarız Büyük maçlar için Olimpiyat Stadı seçeneği var Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş idman sonrası bugün yapılan fikstür çekimini değerlendirdi.

09.07.2015 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şenol Güneş Biz Beşiktaş isek, her maça 3 puan için çıkarız

Büyük maçlar için Olimpiyat Stadı seçeneği var

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş idman sonrası bugün yapılan fikstür çekimini değerlendirdi.

BİZ BEŞİKTAŞ İSEK, HER MAÇA 3 PUAN İÇİN ÇIKARIZ

Şenol Güneş, 2015-2016 sezonu herkes için hayırlısı olsun. Rakip olarak hiç bir fark etmez. Her maçta 3 puan alacağız. İçte dışta fark etmez. Her maça kazanmak için çıkan bir takım olacağımız için sezon başına hazır olan bir takım olacağız. Fikstürün bir sıkıntısı sahanın yetişme durumu olabilir. Saha yetişirse sorun olmaz. Yetişmezse büyük maçları oynayacağımız saha çok önemli. Stadın teknik boyutunu tam bilmiyorum, başkanımız daha iyi biliyor. Eylül deniliyor, Ekim deniliyor. Ona göre yeniden bir düzenleme yapmak gerekiyor. Hava durumu saha durumu bunlar yan etkiler, biz Beşiktaş isek her maçı 3 puan için oynayacağız dedi.

BÜYÜK MAÇLAR İÇİN OLİMPİYAT STADI SEÇENEĞİ VAR

Büyük maçlar için Olimpiyat Stadı seçeneği olduğunu söyleyen Güneş, yine de kararı tek başına veremeyeceğini dile getirerek, stat konusunda futbolcular, yönetim oturup konuşacağız. Bir de federasyon boyutu var. Maçların deplasmanda oynanması konusunda rakiplerin itirazı var bildiğim kadarıyla. Büyük maçlar için Olimpiyat Stadı seçeneği var. Ama bunlar benim tek başıma vereceğim kararlar değil. Oturup konuşacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şenol Güneş Biz Beşiktaş İsek, Her Maça 3 Puan İçin Çıkarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement