Şenol Güneş: Biz Bitti Demeden Bitmez - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: Biz Bitti Demeden Bitmez

Şampiyonlar Ligi'nde evinde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, gruptan çıkacaklarına olan inancını şu sözlerle açıkladı: Biz bitti demeden bitmez!

30.09.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde evinde Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından oyuncularını gelecek maçlar adına motive etti.

"BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

Takımına soyunma odasında yaptığı konuşmada Güneş'in, "Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Özellikle ilk yarıda Dinamo Kiev'e hiç pozisyon vermedik. Performansımızdan memnunum ancak, ikinci yarı gereksiz fazla öne gittik. Savunmada yapılan bir hatanın ardından da kalemizde golü gördük. Duran toplarda çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bu maç Süper Lig'de olsaydı, 1-0'dan evimizde bu maçı vermezdik. Ancak sizlere olan inancım sonsuz. Biz bitti demeden bitmez ve bu gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağınızı biliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde tek bir hatanın bile telafisi yok" dediği öğrenildi.

"NAPOLI MAÇLARI ÇOK KRİTİK"

Napoli'nin, Benfica'yı mağlup etmesiyle grupta 2'de 2 yapmasına da dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcının, "Eğer biz Kiev'i yenseydik, puanımızı 4'e çıkaracaktık. Skoru korumaya çalışırken yediğimiz golle 1 puana razı olduk. Şimdi Napoli, daha avantajlı gözüküyor. Onlar en rahat takım konumunda. Biz ve diğer iki takımdan birinin gruptan çıkamama durumu var. Biz Napoli ile oynayacağımız maçlardan yenilmeden ayrılırsak, işimiz kolaylaşır. Ancak her sonucun, her takımı engelleyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandığı bildirildi.

"ÖNÜMÜZE ENGELLER KONUYOR"

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'la deplasmanda oynayacakları maçla ilgili de konuşan Kara Kartal'ın teknik direktörü Şenol Güneş, maçın yarın oynanacak olmasından dolayı dertliydi. Güneş, "Federasyonun, çarşamba sahaya çıkmış takımın lig maçını neden cumartesiye koyduğunu anlamış değilim. Önümüze böyle engeller niçin konuyor? Bir gün daha geç oynayabilirdik. Biz bu konuda sadece adalet istiyoruz" yorumunu yaptı.

(Fanatik)

Şenol Güneş: Biz Bitti Demeden Bitmez
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şenol Güneş: Biz Bitti Demeden Bitmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement