Şenol Güneş'ten Zorunlu Değişiklik - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'ten Zorunlu Değişiklik

Şenol Güneş\'ten Zorunlu Değişiklik

Liderliğini sürdüren ancak Medipol Başakşehir ile puan farkı 2'ye düşen Beşiktaş'ta Olimpiyakos maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, defans hattında zorunlu değişiklikler yapacak.

13.03.2017 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liderliğini sürdüren ancak Medipol Başakşehir ile puan farkı 2'ye düşen Beşiktaş'ta Olimpiyakos maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, defans hattında zorunlu değişiklikler yapacak.



Mr'ı çekilen Brezilyalı Marcelo'nun sol kalça adelesinde 1. derecede yırtık olduğu ve Olimpiyakos maçını kaçıracağı öğrenildi. Başarılı futbolcu Antalyaspor maçına yetiştirilmeye çalışılacak.



Tosic'in ise aldığı darbeden dolayı ayak bileğine 3 dikiş atıldığı, Perşembe gününe kadar hazır olabileceği belirtildi. Sırp oyuncu Olimpiyakos maçında forma giyebilecek.



Cezaları nedeniyle Kayserispor karşısında takımdaki yerlerini alamayan Ricardo Quaresma ve Gökhan Gönül'ün yokluğunu hisseden Güneş'in, bu iki futbolcuya özel görev vereceği öğrenildi.



Kanat organizasyonlarında Ryan Bebel'in de yetersiz kalmasından dolayı Kayserispor maçının 2. yarısında Tolgay Arslan'ı oyuna alarak üçlü orta sahaya dönen Şenol Güneş, Quaresma'nın ve Gökhan Gönül'ün kanattan yapacağı ataklarla Yunan ekibini çözmeye çalışacak.



Sakat Marcelo dışında cezalı Tolgay da Olimpiyakos karşısında forma şansı bulamayacak.



Oyuncularıyla bire bir görüşmeler yapacak Şenol Güneş, futbolcuların maça konsantrasyon seviyelerini yükseltmeye çalışacak.



Öte yandan yönetim de bu hafta içinde yapılacak antrenmanlarda futbolculara moral vermek için sık sık Nevzat Demir Tesisleri'ne gidecek.



Uefa Avrupa Ligi'nde Olimpiyakos karşısında turu geçip çeyrek finale kalınması halinde 75 Bin Lira prim vermeyi planlayan yönetim, duruma görü bu rakamı daha da yukarıya çekebilecek. Lig TV

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Şenol Güneş'ten Zorunlu Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement