Şentepe'de Bir Aile Hekiminin, Hastasını Kovdu - Son Dakika
Yerel

Şentepe'de Bir Aile Hekiminin, Hastasını Kovdu

Ankara'da Bir Aile Hekimin Hastasını Aile Sağlığı Merkezinden Kovduğu ve Hastasına Yumruk Atmaya Kalktığı İddia Edildi.

26.11.2010 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da bir aile hekimin hastasını aile sağlığı merkezinden kovduğu ve hastasına yumruk atmaya kalktığı iddia edildi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ayşe Kıratlı, Şentepe mahallesindeki odasız aile hekimlerinden Dr. Dilek Hodul'un görev yaptığı aile sağlığı merkezine kan tahlilinin sonucunu öğrenmek için gittiğini söyledi.

Aile sağlığı merkezinde Aile Hekimi Pratisyen Dr. Dilek Hodul'un tahlil sonuçlarını bulamadığı için kendisine tepki gösterdiğini ileri süren kıratlı, şunları söyledi:

'Aile sağlığı merkezinde sıra bana geldiğinde doktorun odasına girdim. Tahlil sonuçlarını öğrenmeye geldiğimi söyledi. Bilgisayara baktı ama bulamadı. Bulamayınca bana 'çık dışarı' dedi. Ben de çıktım. Dr. Hodul'un odasına giren hemşire hanım bir süre sonra beni odaya çağırdı. Dr hanım hala kızgındı bu kez hem hemşireye hem bana bağırdı. bende kendisine 'böyle davranamazsınız, buna hakkınız yok' dedim. Bu sözleri duyunca üzerime yürüdü bana yumruk atmaya çalıştı, saygısız, terbiyesiz dedi. Hemşire ile merkezde görevli birisi, onu engelledi. Aile sağlığı merkezinde bulunan onlarca insan bunlara şahit oldu. Oradakiler de tepki gösterince Dr. Dilek Hodul 'Görevimi yapmıyorum, çıkıp gidiyorum' diyerek oradan ayrıldı.'

Ayşe Kıratlı, olaydan sonra Etlik Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu.

(TOL) - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şentepe'de Bir Aile Hekiminin, Hastasını Kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement