Serdivan Anadolu Lisesi'ne Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Serdivan Anadolu Lisesi'ne Tebrik Ziyareti

Serdivan Anadolu Lisesi\'ne Tebrik Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Serdivan Anadolu Lisesi'nin öğrenci, öğretmen ve okul idarecilerini kutladı.

27.03.2015 08:55

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren okullara tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Kuntoğlu, beraberinde il milli eğitim müdür yardımcısı Mehmet Gevher'le birlikte Serdivan Anadolu Lisesi'ne tebrik ziyaretinde bulundu.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle Serdivan'da düzenlenen ilçe programını başarıyla sunan Serdivan Anadolu Lisesini tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü, okul ziyaretinde öğrenci ve öğretmenlerle de kısa süreli sohbetler yaptı. Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ve şube müdürlerinin de katıldığı ziyarette, çeşitli alanlarda başarı gösteren öğretmen ve öğrencilere ödüllerini takdim eden Kuntoğlu, öğrencilere hayatlarını şekillendirecekleri lise çağında derslerine daha çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, öğretmenlerle yaptığı sohbette ise görevlerini her zaman özveriyle ve büyük fedakârlıklarla yerine getiren öğretmenlerimizin, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin bilgili ve donanımlı yetişmesi noktasında çalışmalarını daha da arttırmalarını istedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serdivan Anadolu Lisesi'ne Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement