Serdivan Trafik Park ve Planetaryum Yeni Eğitim Yılına Hazır - Son Dakika
Yerel

Serdivan Trafik Park ve Planetaryum Yeni Eğitim Yılına Hazır

Serdivan Trafik Park ve Planetaryum Yeni Eğitim Yılına Hazır

Faaliyete girdiği günden bugüne sadece Serdivan’a ve Sakarya’ya değil, bölgedeki diğer il ve ilçelere de hizmet veren Serdivan Trafik Park ve Serdivan Planetaryum 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır.Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, okullara ve diğer eğitim kurumlarına yönelik programlara başlayan Serdivan Trafik Park ve Serdivan Planetaryum randevu sistemiyle hafta içi her gün öğrencilere hizmet veriyor.

22.09.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Faaliyete girdiği günden bugüne sadece Serdivan'a ve Sakarya'ya değil, bölgedeki diğer il ve ilçelere de hizmet veren Serdivan Trafik Park ve Serdivan Planetaryum 2016-2017 eğitim öğretim yılına hazır.

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması ile birlikte, okullara ve diğer eğitim kurumlarına yönelik programlara başlayan Serdivan Trafik Park ve Serdivan Planetaryum randevu sistemiyle hafta içi her gün öğrencilere hizmet veriyor. Özellikle ilköğretim düzeyindeki öğrencilere gezegenleri ve evreni filmler eşliğinde tanıtan Serdivan Planetaryum'un yanı sıra içerisindeki pedallı araçlar, oyun treni, trambolin ve yetenek oyunları ile misafirlerini ağırlayan SerdivanTrafik Park'taki eğitimler bu yıl da tüm öğrenciler için ders işlevi görecek. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; öğrencilerin eğitimlerden faydalanabilmeleri için tüm eğitim kurumlarından yapılacak müracaatların değerlendirileceği bildirilirken, trafik eğitimi için öğretmen ve okul yöneticilerinin Trafik Park'ın 0 264 333 1555 - 0541 778 87 41 nolu telefonlarını, Serdivan Planetaryum için ise 0264 211 3430 numaralı telefonu aramalarının yeterli olduğu belirtildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan Trafik Park ve Planetaryum Yeni Eğitim Yılına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement