Sergen Yalçın: Bilic Başka Maçı İzlemiş - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Bilic Başka Maçı İzlemiş

Sergen Yalçın: Bilic Başka Maçı İzlemiş

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçı sonrasında Slaven Bilic'in açıklamalarına tepki gösterdi.

08.03.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor'un evinde 1-0 kaybettiği Beşiktaş maçı sonrasında Lig TV'ye konuşan Sergen Yalçın, "Böyle bir maçın ardından açıklama yapmak zor. Sonuçta kaybettik. Kötü oynamadık ama yenildik. Küme düşme hattında yer alıyorduk. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Az önce Bilic taraftarlar hakemi baskı altına aldı dedi. Sanırım o başka bir maç izledi. Bizim oyuncularımız yerde yatmadı. Ayakta mücadele ettiler. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum ama Bülent Yıldırım özellikle ilk yarının sonlarında garip fauller verdi." ifadelerini kullandı.

Çok iyi oynadıklarını belirten Yalçın, "Pozisyon vermediğimiz bir maçı kaybettik. Orta sahada çok iyiydik. Neredeyse tüm ikili mücadeleleri kazandık. beraberlik golünü bulsak bu maçı kazanabilirdik. Galatasaray maçı da böyleydi. Oyun 1-1 iken yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek o maçı da kazanabilirdik. Bundan sonra daha konsantre olacağız. Daha az hata yapmaya çalışacağız. Yakaladığımız pozisyonları bitirmeyi öğrenmemiz gerekiyor." diye konuştu.

DA COSTA: BİR KERE GELDİLER

Sivasspor savunmasında görev alan Da Costa ise "Bugün 90 dakikada Beşiktaş bir kere geldi. Onu da gole çevirdiler. Büyük takımların pozisyon bitirme kabiliyetleri çok yüksek. Biz iyi oynadık ama kazanamadık. Bu şekilde devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Bilic Başka Maçı İzlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement