Sergen Yalçın İstifa Etti - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın İstifa Etti

Sergen Yalçın İstifa Etti

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, görevinden istifa etti.

25.03.2014 18:15  Güncelleme: 18:33

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe'ye 3-0'lık skorla boyun eğen Gaziantepspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın görevinden istifa etti.

Daha önceden de istifa kararı alan fakat daha sonra bu kararından geri dönen Yalçın, Vatan Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Gaziantepspor kulübüyle yollarım bugün itibariyle ayrılmış bulunuyor. Geldiğimiz günden itibaren takımı aldığım noktayla bıraktığın nokta belli. Ekibimle birlikte elimden gelen her şeyi yaptım. Ama artık bizi aşan bazı durumlar, problemler var. Ben de teknik direktörlük konusunda çok tecrübeli değilim. Bırakmayı daha uygun buluyorum." ifadelerini kullandı.

Ayrılma kararının Fenerbahçe yenilgisiyle bir ilgisi bulunmadığını da anlatan genç teknik adam, "Zaten bu ligde Fenerbahçe rakibimiz değildi. Normal bir sonuç olarak bakıyorum. Kötü günümüzdeydik ama elimizden geleni yaptık. Gaziantep'e başarılardiliyorum. Beni unutmasınlar. Kim bilir belki ileride tekrar görüşürüz..." diye konuştu.

Öte yandan Gaziantepspor Kulübü de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Sergen Yalçın'ın bugün düzenleyeceği basın toplantısının iptal edildiğini duyurdu.

Sergen Yalçın, Gaziantepspor'un başına geçtikten sonra aldığı başarılı sonuçlarla takımı düşme hattından uzaklaştırmayı başarmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement