Sergen Yalçın: Hiçbir Kulüple Sözleşme İmzalamadım - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın: Hiçbir Kulüple Sözleşme İmzalamadım

Sergen Yalçın: Hiçbir Kulüple Sözleşme İmzalamadım

Sergen Yalçın, "Gaziantepspor benimle anlaştığını söyledi ancak ortada bir anlaşma yok. Hiçbir takımla sözleşme imzalamadım." dedi.

19.05.2014 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergen Yalçın, Spor Merkezi programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın, Gaziantepspor ile anlaşmadığını açıkladı. Genç teknik direktör, eski kulübü ile bir görüşme yaptıklarını ama bir anlaşma sağlanmadığını söyledi. Tekliflere açık olduğunu vurgulayan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın geride kalan sezondaki durumunu da yorumladı.

"İŞİ ALNIMIZIN AKIYLA TAMAMLADIK"

Gaziantepspor'un teknik direktörlüğü için kulüple herhangi bir anlaşma imzalamadığını belirten Sergen, "Gaziantepspor'un başına çok zor bir dönemde geldim ve çok sıkıntılı günler yaşadık. Ancak bu işi alnımızın akıyla tamamladığımız için içimiz rahat. Ligin bitimine 3 hafta kala beni aradılar. Çünkü takım çok büyük bir sıkıntı içine düşmüştü.

"KULÜP BENİMLE ANLAŞTIĞINI DUYURDU AMA..."

Ancak teknik direktör olarak kesinlikle geri dönemeyeceğimi kendilerine ilettim. Onlar da yardımcı hocam Murat Şahin'i göndermemi istediler ve ben de gönderdim 3 hafta için... Bu süreçte başkanla görüşmeler yaptık. Eğer bizim istediğimiz gelişmeler olursa, şartlar oluşursa ve bir şeyler yapabileceğimize inanırsak göreve devam edebiliriz şeklinde konuştuk. Ancak bundan sonraki süreçte herhangi bir görüşme olmadı. Kulüp ise gelecek sezon için benimle anlaştığını duyurdu. Fakat şu anda kesinlikle bir anlaşma yok. Beklemedeyim" şeklinde konuştu.

"KİMSEDEN TEKLİF GELMEDİ, GÖRÜŞME YAPMADIM"

Tek hedefinin teknik direktörlük yapmak olduğunu ifade eden Sergen, "Hiçbir takımla sözleşme imzalamadım. Ancak tek hedefim ve konsantrasyonum teknik direktörlük yapmak üzerine... Bekleme sürecindeyim. Hedeflerime uygun iyi bir ekipten teklif gelirse onu değerlendireceğim. Şu ana kadar herhangi bir teklif gelmedi ve kimseyle görüşmedim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sergen Yalçın: Hiçbir Kulüple Sözleşme İmzalamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ZAZA BOKO HARAM: La olum Sergen bi git şu Bingöl sporu lige çıkar ... 13 0 Yanıtla

Advertisement