Sergen Yalçın, İsim Babasını Otobüsten İndirdi - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, İsim Babasını Otobüsten İndirdi

Sergen Yalçın, İsim Babasını Otobüsten İndirdi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kendisiyle görüşmek isteyen isim babası Ahmet Koçyiğit'i morali bozuk olduğu için otobüse almadı.

04.12.2013 18:16  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, isim babası olduğunu iddia eden emekli bir imamı moralinin bozuk olduğu gerekçesiyle takım otobüsüne almadı.

GÖREVLİLER YAŞLI ADAMI UZAKLAŞTIRDI

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında, İnegölspor, sahasında Gaziantepspor'u 3-2 yendi. Karşılaşma sonrasında Sergen'in isim babası olduğunu iddia eden bir kişiyle Yalçın arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Emekli imam Ahmet Koçyiğit, Yalçın'ın isim babası olduğunu ve kulağına ezan okuduğunu ifade ederek, kendisiyle görüşmek istedi. Yalçın ise moralinin bir hayli bozuk olduğunu belirterek, Koçyiğit'i takım otobüsüne almadı. Daha sonra görevliler tarafından uzaklaştırılan yaşlı adam Yalçın'a tepki gösterdi.

"SANKİ GAZİANTEPSPOR'U BEN YENDİM"

Sergen'in kulağına ezan okuduğunu söyleyen Koçyiğit, "Babama selam götürürüm, kafam yerimde değil diyor. Bana Ahmet hoca derlerdi. Anne ve babası iyi bilir. En son 14 yaşında gördüm. Doğduğunda ben oradaydım. Sergen ismini ben koydum. Babasıyla birlikte top oynuyorduk. Benle konuşmuyor. Sanki Gaziantepspor'u ben yendim ve kupadan eledim. Geçen sene bir akşam ailesinin yanında kaldım. Kafam yerinde değil, in aşağı diyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, İsim Babasını Otobüsten İndirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement