Sergiye Hayran Kaldılar - Son Dakika
Eğitim

Sergiye Hayran Kaldılar

Sergiye Hayran Kaldılar

Batman'ın Kozluk İlçesinde başarılı eğitim ve öğretim faaliyetlerini icra eden 75. Yıl Ortaokulu, yıl sonu sergisi düzenledi.

15.06.2014 18:34  Güncelleme: 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozluk ilçe Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Selim Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa ve Kozluk İlçesi Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Engin Us ile birlikte 75. yıl Ortaokulu Konferans Salonunda öğretmen, öğrenci ve velilerinin birlikte düzenledikleri sergiye katıldılar.

Sergide yöneticiler sanatsal el ürünlerine hayran kaldılar. Sergide konuşan Kaymakam Orhan Aktürk "Günümüzde bilim ve teknolojideki hızlı gelişmeler, toplumun ekonomik,kültürel,siyasal ve toplumsal yapıda değişmelere neden olmaktadır. Bireylerin bu değişmelere uyum sağlaması, değişmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerler kazanmasını zorunlu kılmaktadır. Örgün eğitim yoluyla bu değişikliklerin getirdiği bilgi ve beceri, bireylere ancak belli bir yaşa kadar aktarılmaktadır. İnsan oğlunun ömrü doğumdan ölüme değin öğrenmekle geçer. Öğretme ve öğrenme işi yaşamın bir parçasıdır. Bu nedenle halk eğitimin önemi artmıştır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Sergiye Hayran Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement